ISTAKNUTE VIJESTI

Xwave mind control

Aplikacija je razvijen da može čitati misli putem iPhonea ili iPada i priključiti vaš mozak direkto sa svijetom putem interneta. Dobro došli u vrli novi svijet!

Kako bi bilo kada biste mogli predočiti što vam vaš mozak radi na zaslonu vašeg iPhonea ili iPada? To nam obećava Xwave, naprava vrlo čudnog izgleda koja se stavlja na glavu i čita nam misli. Rezultate čitanja moždanih valova možete vidjeti na XWave, besplatnoj aplikaciji za iPhone ili iPad koja prikazuje grafičku loptu koju možete podići na način da se koncentrirate na svoje misli. Ili se barem tako to čini

Kada spojite XWave preko izlaza za slušalice na svom iPhoneu, aplikacija će se pobrinuti da izmjeri različite valove vašeg mozga. Mijenjanjem stanja vašeg mozga, odnosno vaših misli, možete utjecati na grafiku koja vam se prikazuje na zaslonu iPhonea.

Primjerice, na jednom zaslonu, ako fokusirate svoje misli, možete natjerati grafičku loptu da se kreće sve više i više na zaslonu. Drugi zaslon pomaže vam postići nirvanu, mjerenjem stupnja opuštenosti pomoću pulsirajuće boje. Što ste opušteniji, boja se više pomakne prema plavom dijelu spektra.

No, proizvođač NeuroSky eSense koji je patentirao ovu tehnologiju zapravo samo najfinije električne impulse prenosi preko vaše lubanje do površine čela i konvertira ove analogne signale u digitalne.

Uz pomoć XWavea moći ćete tako izmjeriti stupanj pažnje i opuštenosti, a tako i izmjeniti podatke s drugima. Primjerice, objekti u igri na ovaj način mogu biti kontrolirani, svjetla u svojoj dnevnoj sobi mogu mijenjati boju ovisno o vašem raspoloženju...

Postavlja se pitanje, što ako se obavještajne službe uhvate tih podataka...

{linkr:related;keywords:novi+svjetski+poredak;limit:14;title:vezani+sadr%C3%85%C2%BEaj}