ISTAKNUTE VIJESTI

Hrvatski narod živi u vremenu najvećih obmanjivačkih laži, koje nam sve više serviraju jugokomunistički zlotvori. Na ovogodišnju obljetnicu smrti Ivice Račana, jednoga od najvećih miljenika Josipa Broza Tita, pokazuje se opet sva pristranost njegova SDP-ovca Ive Josipovića, koji se neprestano stavlja samo na stranu jugočetničko partizanskih kapa "ljubavi i slobode".

Taj jugosatrap hvali Ivicu Račana kao najvećeg hrvatskoga demokrata. Kao da narod Hrvata ne zna tko je bio šef Kumrovečkog titoističkoga "učilišta". Zar to nije onaj te isti, koji je razoružao hrvatsku "teritorijalnu obranu" RH uoči velikosrpske agresije. Svekolika hrvatska skladišta naoružanja one "narodne obrane", sa stotinjak tisuća raznih cijevi, ispražnjeno je i predano JNA, da bi se našlo u četničkim rukama, jer se pojavio Tuđmanov HDZ, za kojeg je Ivica Račan grmio da se radi o "stranci opasnih namjera"!

I zaista, kada su se donašale povijesne odluke Račan je sa svojim jugopartijcima napuštao sve saborske sjednice. Zar taj isti  Račan, kada se uz pomoć jugoliberala Budiše uspio ponovno domoći vodećeg položaja u Republici Hrvatskoj, nije dao prvu inozemnu izjavu talijanskim tiskovinama, kako je Tuđmanov HDZ zločinačka organizacija. Zar taj isti jugokreten nije sve činio da skupa sa Stjepanom Mesićem razvojači veliku pobjedničku HV, kojoj na čelo stavljaju, prvi put u povijesti, jednu bezglavu ženu.

Zar taj isti Račan nije parafirao s Drnovšekom predaju Savudrijske vale Slovencima. I zar nije RH za vrijeme Ivice Račana i njegove koalicije svedena od pobjedničke na poraženu i poniženu državu. I to su sve hvalospjevi Ivici Račanu jednoga novoga jugomućka s Pantovčaka.

Ali novim lažima se domogao čelnoga položaja u HDZ-u jedan novi lažov obojen svim bojama koji pod imenom HDZ-a čini sve da upropasti svekolike tekovine Domovinskoga rata. Umjesto Račanista nastupaju Sanaderisti, koji se ne razlikuju.

Tako i nakon Sanadera Republikom Hrvatskom  vladaju Sanaderisti tipa Jadranke Kosor te Gordana Jandrokovića, koji se služe onom istom izjavom svoga šefa Sanadera "Nema cijene ulasku RH u EU!"

Predsjednica Jadranka Kosor, bez ikakvih ustezanja pristaje na "arbitriranje" međunarodno priznatih državnih područja RH, na moru i na kopnu, na što navodno čak ni jedan Sanader nije htio pristati. Sva politika današnje Hrvatske svedena je na ulazak u EU, koja navodno nema cijene za RH.

Oni su se voljni odreći svega hrvatskoga za ljubav ulaska u EU na što hrvatski narod ne smije pristati!


Mate Ćavar