ISTAKNUTE VIJESTI


Kakav je to hrvatski predsjednik, koji veliča i hvali one koji su odgovorni za granatiranje Dubrovnika, Vukovara, Siska, Petrinje, Zadra i drugih hrvatskih gradova? Kakav je to vrhovni zapovjednik Hrvatskih oružanih snaga, koji veliča dojučerašnje protivnike i ubojice svojih vojnika?

Kakav je to hrvatski predsjednik, koji čak više od svog prethodnika Mesića dijeli hrvatski narod i protiv kojeg se mora prosvjedovati u već u prvom polugodištu mandata:

Kakav je to hrvatski predsjednik koji se van svake diplomatske i pregovaračke pameti, u posljednjih nekoliko mjeseci ispričao svima i svakome za navodne hrvatske zločine iz prošlosti, a Hrvatima se još uvijek nitko nije ispričao za daleko veće zločine počinjene u komunizmu:

Kakav je to hrvatski predsjednik, koji Hrvatsku opet uvlači u raznorazne balkanske i druge unije, iz kojih je Hrvatska teškom mukom izašla, doživljavajući između 1919. i 1991., teške i krvave godine nepravde, poniženja te zabrane ispovijedanja vjere i nacionalne pripadnosti? Što bi o takvom predsjedniku mislili hrvatski velikani: Stjepan Radić, Ante Starčević, Alojzije Stepinac....

I na kraju, Ivo Josipović je u Srbu otvoreno veličao komunizam i divio se "kapama partizankama". Pa pogledajmo malo u slijedećem videu, tko su bili mladenački idoli našeg predsjednika:

 

Nakon gledanja svih ovih videa, moramo se s pravom zapitati: Čijeg je naroda Ivo Josipović predsjednik? Hrvatskog zasigurno nije....

Potpišite peticiju HRsvijeta, u kojoj tražimo javnu ispriku predsjednika Josipovića, radi veličanja komunizma u Srbu:

http://www.gopetition.com/petition/38109.html