Arhiva članaka HRsvijet.netIako se razvod moćnog Brangelina para u posljednje vrijeme prečesto spominje te uglavnom demantira, izgleda da je ovaj put ipak došao kraj velikoj ljubavi. Kako se s Angelinom Jolie i Bradom Pittom nikad ne zna, možda se vrlo brzo i pomire.

Sada je, navodno, nakon pet burnih godina veze, Angie definitivno odlučila da je gotovo, spakirala stvari i napustila dragog. Žuta štampa u svom uobičajenom stilu nagađa o budućem prebivalištu slavne glumice. Tako kruže najnovije priče kako će se Angelina s djecom preseliti u Europu. Eto, možda nam 2012. bude susjeda.

Lijepa glumica je, navodno, već od epizode bježanja u hotel i zazivanja duha mrtve majke, vrlo rastrojena. Obiteljski prijatelji su u više navrata potvrdili kako Angie smatra da već jako dugo nije sretna u ovom braku. Brada je posebice uzrujala njezina svježa želja za otvorenom vezom, odnosno potreba da se viđa s drugim muškarcima a poznavajući Joliene sklonosti, i ženama.

Otkrivši da njegova draga ne smatra vjernost bitnom stavkom uspješnog braka, Brad se naljutio, počeo piti i davati razne izjave. Stara latinska izreka kaže: in vino veritas...iako se kod Pitta vjerojatno radi o nekom drugom alkoholnom piću.

Jedna od zanimljivijih izjava je ona da bi se vrlo rado družio s bivšom suprugom Jennifer Aniston. Samo što je to poželio malo prekasno jer ga je Jen, izgleda, napokon preboljela.

Naime, Jennifer Aniston i Gerard Butler bili su zajedno na dodjeli Zlatnog globusa u L.A., i izgledali su sretno i zaljubljeno.Brad Pitt
je zakasnio ni manje ni više nego nekoliko godina koje su bile vrlo plodne, pa u braku sa uskoro bivšom suprugom ima čak šestero djece, troje biološke: Shiloh (3), blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline (1), i troje posvojene djece: Madoxxa (8) iz Kambodže, Paxa (5) iz Vijetnama i Zaharu (4) iz Etiopije.


Hr svijet