Arhiva članaka HRsvijet.netSvi koji imaju želju smanjiti celulit, obujam na kritičnim mjestima, popraviti elasticitet kože ili općenito sve osobe koje žele popraviti proporcije i tonus svog tijela odsad to mogu učiniti i uz pomoć kavitacije.

Riječ je o bezbolnom fizikalnom procesu u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji "razaraju" masne stanice, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu i nakon toga uz pomoć drenaže eliminiraju iz tijela.

Djelovanje uređaja posebno je preporučljivo ako se radi o vremenski limitiranom periodu za koji želimo izgledati bolje, a obično je riječ o godišnjem odmoru i neminovnom i neizbježnom skidanju koje razotkriva puno više nego odjeća.

Do pojave kavitacije, kozmetički tretmani iziskivali su velik broj tretmana za postizanje osjetnog učinka. Učinci kavitacije vidljivi su već nakon jednog tretmana, a nakon nekoliko imamo sličan rezultat kao kod liposukcije, a izbjegavaju se rizici koje prate operativne postupke.

Od toga potiče i alternativni naziv za kavitaciju - nekirurška liposukcija. Ovo je izuzetno značajno, zato što većina pokušaja skidanja suvišnih kilograma završava neuspješno jer se gubi strpljenje zbog dugog trajanja procesa.

Drugi bitan učinak je smanjivanje celulita i poboljšanje tonusa, a osjetna razlika na površini vidi se već nakon jednog tretmana. Koža izgleda glade, a moguće je centimetrom izmjeriti smanjenje obujma na kritičnim mjestima.

Broj tretmana je individualan, kao što je i svaki dobar program mršavljenja individualiziran, jer ne postoje dvije iste osobe s istim navikama, potrebama i mogućnostima.

Najoptimalnije je koristiti prednosti kavitacije u ubrzavanju olakšavanju procesa mršavljenja obraćanjem posebne pozornosti na prehranu i tjelesnu aktivnost.

Ako se oslonimo samo na djelovanje uređaja, onda broj potrebnih tretmana naglo raste. Zbog popularnosti i učinkovitosti tretmani su sve skupi. Dodatni učinak postiže se i primjenom masažne drenaže nakon kavitacije./zenskikutak


{googleAds}<script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-4856610173099525";

/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */

google_ad_slot = "8444226637";

google_ad_width = 300;

google_ad_height = 250;

//-->

</script>

<script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>{/googleAds}