Fažizam u Hrvatskoj, u 2016.g. godini!? Zar je to moguće?

Kad ne bi bilo žalosno i podmuklo - pukao bih od smijeha! Ekstremno miroljubiv i bogobojažljiv hrvatski narod u Domovini i svijetu, koji nikada u svojoj povijesti, samostalno pod svojim barjakom, nije posezao za tuđim zemljama i drugima otimao teritorije i bogatstva, danas se podmetanjem fašizma i neoustaštva pokušava u očima svjetske kulturne i političke javnosti prikazati kao fašistički narod, kao najgori narod na svijetu.

Fronta je usmjerena iz dva pravca; iz lijevih na izborima poraženih ostataka komunističkih struktura u Hrvatskoj, potom iz dijela srpske populacije u Domovini koja je pod snažnim utjecajem beskrupuloznog etnobizničara Milorada Pupovca i njegovih trabanata u Hrvatskom saboru, a podržavani majčicom Srbijom kojom su u cijelosti zavladale ekstremne četničke strukture, koje neprekidno kašlju mržnju prema Hrvatskoj, i nestrpljivo čekaju i najmanju priliku da ponvo jurnu na nju –da u njoj zgaze ” fašizam”, da je oslobode od “ustaštva” i naravno da je pripoje Velikoj Srbiji, kao jedinoj garanciji da toga više neće biti.

Kao što lovci u šumi idu na odstrel bjesnoćom zaražene srne – sa svih strana pokušava se proglasiti Hrvatsku da je zaražena zlom, da je oboljela od fašističke bjesnoće, da je kao takva opasna za cijeli svijet i da treba izvršiti njen odstrel.

Cijeli taj postupak valja podijeliti u tri faze antihrvatske djelatnosti:.

Prva je ne dopuštanje znanstvenog utvrđenja istine o žrtvama u Jasenovcu i pokušajim totalnog zataškavanja komunističkih zločina nad hrvatskim narodom. Osudom Sedlarovog filma – Jasenovac – istina, izbjegavanjem zajedničke jasenovačke komemoracije s “ustaškom vladom”. Opanjkavanje Hrvatske pred stranim diplomatima, njenih pojedinih ministara i sl. što se doživljava na svakom koraku.

Druga faza - napad riječima u Saboru, u medijama priopćavanja, u njihovim kulturnim društvima, izvođenjem na ulice tzv. komunističkih kulturnjaka pod egidom zaštite antifašizma i antifašista. Bezbrojnim napisima i prijetnjama hrvatskom puku koji po njima sve više postaje antisemitski, fašiziran, pogotovo na većim manifestacijama i sportskim borilištima, a sve zaodjenuto u celofan već poznate srpske laži kojoj je otac Dobrica Ćosić i koji je laž digao na razinu najviše nacionalne ideologije.

Odnedavno je stupila na javnu scenu i treća faza koja počinje s manjim i provokativnim diverzijama. Dovođenjem na skupove nepoznate mladiće i djevojake s ustaškim kapama kao provokatore, crtanje fašističkih i nacističkih simbola (čuvene svastike na Hajadukovu igralištu), formiranje na tribinama međunarodne nogometne utakmice živu svastiku od tijela stotinjak mladića koji su infiltrirani među hrvatske navijače i nitko ne zna tko su oni i odakle su došli, i tko je to naručio, i sve to pripisujući Hrvatima i ustašizaciji Hrvatske.

Crtanjem nacističkih simbola po partizanskim spomenicima i sl. a sve se podmeće tobož hrvatskoj ekstremnoj desnici, koje zapravo nigdje i nema. Prijava FIFI i svake najmanje greškice u nogometu i sl. a zbog čega hrvatski sport dobiva drastične kazne, samo s ciljem da bi ga se srušilo jer predstavlja jedan od najjačih stupova domoljublja.

Dalo bi se nabrajati još mnogo toga, što bi inače u normalnoj državi trebale pratiti siguronosne službe i prikladno aktivno djelovati, a javna visoka politika na te pojave ukazivati, ali mi još očito nismo do kraja izgradili sve strukture državne vlasti ili se bojimo sami sebe ili drugih.

Tko Hrvatskoj podmeće fašizam?

Sav taj orkestar dirigira se iz jednog centra u Hrvatskoj bliskog ljevičarskim strukturama i bivšoj vlasti (Djeluje pod motom - Priredit ćemo im pakao! Mi ili Oni?) i povezanog s određenim centrima vlasti u Srbiji.

Protiv Hrvatske se vodi specijalni rat koji pomalo eskalira u opasnu terorističku fazu poput bacanja molotovljevih koktela na kuće Roma, što će svakako biti lažno pripisano hrvatskim nacionalistima. A u međunarodnoj javnosti na velika zvona optuživat će aktualnu vlast za progon Roma kao nacionalne manjine, i suradnju s desnim ekstremistima da fašiziraju Hrvatsku pozivajući se na “uzore” iz doba NDH. Ovo se sve čini samo s jednim i izravnim ciljem da se destabilizira Hrvatsku i da joj se u očima svijeta sruši kredibilitet kako bi je na kraju doveli i na sami rub građanskog rata.

To je suludo do zla boga, Hrvati su izrazito miroljubiv vjernički narod i tolerantan prema različitosti rasa, vjera, konfesija. Njihova mržnja prema Hrvatskoj je iracionalna, u koju pokušavaju uvući i nacionalne manjine i nevladine lijeve udruge. Gotovo se može reći da se javno stvara antihrvatski front, zasad još uvijek samo na riječima. Ali svi ratovi su i počeli i okončati – riječima.

Tako stoljetna agresija laži na Hrvate i Hrvatsku ne jenjava već se sve više raspiruje i prijeti njenom opstanku. Tri komemoracije u Jasenovcu – sramota. Sve više rastu otrovne gljive mržnje u Hrvatskoj i drugim narodima, kojima ona smeta i kao jedini i najveći grijeh je stvaranje slobodne i nezavisne Hrvatske. To oni ne mogu podnijeti – i nikada u budućnosti neće ni moći zbog mržnje koju nose u svom srcu, a ni htjeti priznati njenu slobodu i samostalnost.

Hrvatska vlast treba javno djelovati, a posebno prema inozemnom faktoru stalno ga upozoravati da se Hrvatskoj podmeće fašizam, da se protiv Hrvatske vodi široki i duboki specijalni rat, koji ne bira sredstva ni metode da je na međunarodnoj razini ocrni.

Hrvatska je žrtva bezočne već stoljetne agresije laži, agresije na njenu prošlost, na njenu sadašnjost i na njenu budućnost. Kako mi se čini da smo jedini narod na svijetu nad kim se vrši agresija laži, kao specijalni rat već duže od jednog stoljeća.

Jesu li novi Labradori ponovno u akciji?

 

Mile Prpa