Arhiva - stari hrsvijet.net 2

Marketing

Zašto oglašavati na HRsvijet.net

Novi medij, novi ljudi, nove mogućnosti. Reklamirajte se uz novi image neovisnog portala HRsvijet.net koji je u 2010. godini zabilježio daleko najveći rast čitanosti od svih portala na hrvatskom jeziku. S reklamiranjem na HRsvijet.net dobivate jedinstven image i povjerenje u Vaš proizvod.

HRsvijet.net informacijski umrežava i afirmativno promovira hrvatske interese u Domovini i Iseljeništvu, omogućavajući tako veći stupanj međusobne povezanosti hrvatskog naroda. Svojom uređivačkom politikom  i djelovanjem nastoji uvezati dijelom pokidane niti između hrvatskog iseljeništva, dijela hrvatskog naroda koji živi u BiH  i Domovine – Republike Hrvatske. Time se značajno proširuje hrvatsko tržište. HRsvijet.net najjači je portal koji istaknuto povezuje Hrvate diljem svijeta koji je istodobno prepoznat kao takav. Kroz tu strategiju, Vaš proizvod se širi cijelim svijetom, što Vam otvara nova vrata i mogućnosti.

HRsvijet.net = Hrvatska svjetska mreža

HRsvijet.net ima vlastitu dopisničku mrežu u Republici Hrvatskoj, BiH, Europskoj uniji, SAD-u, Australiji, Kanadi i Argentini i aktualne informacije o hrvatskom čovjeku iz svih dijelova svijeta.

Na HRsvijet.net nema, niti će biti medijskog  „žutila“, “crne kronike”, trač vijesti, niti ostalog neprimjerenog sadržaja. Pratimo obiteljske teme - zdrava hrana, duhovnost, edukaciju, ekološki život, gospodarstvo, i na društveno-edukativan način političke procese.

Posjećenost se trenutačno kreće u prosjeku oko 300.000 jedinstvenih posjeta mjesečno i 900.000 otvorenih stranica mjesečno, uz svakodnevni trend rasta. 70 % čitatelja dolazi iz Hrvatske.

Mjesečni reklamni paket na HRsvijet.net možete dobiti po iznimno povoljnim cijenama. Banneri su veći nego na drugim portalima. Kupnjom paketa dolazite do mogućnosti da Vaš proizvod vide stotine tisuća ljudi umreženi po cijelom svijetu.

Ukoliko ste prepoznali HRsvijet kao portal na kojemu želite oglašavati Vaše proizvode i usluge na pravom ste mjestu.

Kontaktirajte naš odjel marketinga na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo Vam poslali potrebne informacije o posjećenosti portala i cjenik našeg oglasnog prostora.


Uvjeti oglašavanja na HRsvijet.net

Tehnička rješenja i sadržaj – Oglasni prostor

Odgovornost za sadržaj i istinitost podataka koje ponudi i učini dostupnima na internetu putem oglasa, snosi naručitelj.

Naručitelj oglasa jamči da su svi dostavljeni oglasni materijali njegovo vlasništvo, ili da ih ima pravo koristiti u oglasne svrhe. HRsvijet.net  nije odgovorna za točnost, istinitost i/ili ažurnost sadržaja i/ili informacija koji se objavljuju na oglasnim materijalima. Zakupljeni oglasni prostor nije moguće ustupiti na korištenje trećim osobama, osim ukoliko stranke ne dogovore drugačije. Naručitelj oglasa jamči da na svoje oglasne materijale neće postavljati oznake, logotipe, reklame ili promotivne materijale trećih osoba, osim ako se stranke ne dogovore drugačije.

Objava oglasa

HRsvijet.net zadržava pravo neobjavljivanja oglasa u slučaju da oglas ne zadovoljava tehničke specifikacije. HRsvijet.net ima pravo odbiti ili obustaviti prikazivanje oglasnog materijala ukoliko smatra da je sadržaj materijala i/ili sadržaj oglašavane web-stranice neprimjeren ili protuzakonit. HRsvijet.net ima pravo obustaviti prikazivanje bilo koje oglasne kampanje koju smatra neprihvatljivom.

Reklamacije

Reklamacije na objavljeni oglas prihvaćaju se isključivo u pisanom obliku (e-mail), i to najkasnije u roku od tri dana od dana objave oglasa. U slučaju da je za reklamaciju odgovoran HRsvijet.net, oglašivaču će se odobriti ponovna objava istovjetnog oglasa bez dodatne naknade. Ukoliko je pogreška nastala zbog objektivnih ograničenja u prirodi medija, ili zbog pogrešne pripreme samog oglasa od strane naručitelja, reklamacija se neće uvažiti.

Plaćanje

Cijene su izražene bez PDV-a.

Plaća se prije pokretanja reklamiranja.

Plaćanje u idealnom slučaju ide putem PayPal agencije što jamči dodatnu sigurnost za transakciju.  PayPal u roku nekoliko minuta transferira novac što jamči brzo pokretanje Vaše promocije.

Opći uvjeti korištenja stupaju na snagu danom njihove objave na web-stranicama HRsvijet.net ili na koji drugi za to prikladan način.

Impressum

Srdačno vas pozdravljamo i želimo dobrodošlicu na stranice hrvatskog informativnog portala HRsvijet.net.

Glavni razlog zbog kojeg smo pokrenuti portal leži u činjenici  našeg osobnog nezadovoljstva sadržajem i ideološkom obojenošću ogromne većine  već postojećih hrvatskih medija, sadržajno prepunih tzv. "žutila" i neprovjerenih informacija na tragu "partijskih" dogmi, kojima se samo želi privući jednokratna pažnja čitatelja, povećati broj "klikova" u marketinške svrhe i pogodovati bliskim svjetonazorskim krugovima, uglavnom anacionalne lijeve ideološke orijentacije.

Naš je cilj upravo suprotan; čitateljima donijeti istinitu i provjerenu informaciju koju ne može pronači na drugim mjestima.

Želimo upravo ovim portalom, kroz našu rubriku "Vijesti", pokazati što je prava sloboda medija i u budućnosti se svim snagama, zajedno sa vama, našim čitateljima - boriti i izboriti za nju.

Posebnost ovog portala očituje se i u vijestima iz BiH čijim prenošenjem želimo dati svoj doprinos u ponovnoj izgradnji  svojevrsnog informativnog  mosta između domovinske i iseljene Hrvatske, pokidanog u razdoblju nakon 2000. godine.

Analize značajnijih povjesnih događaja, koje odudaraju od službenih tumačenja zadanih u komitetima nekadašnje KPJ također su jedna od posebnosti ovog portala.

Za potrebe boljeg razumijevanje političkih procesa kojima smo izloženi, kao i događaja koje meinstrem mediji pokušavaju tumačiti na svoj način, angažirali smo niz kolumnista iz Hrvatske, Herceg Bosne i iseljeništva, što je također jedna od posebnosti ovog portala.

Uz kazano, tu su iz vijesti iz kulture, religije, športa te scenska događanja, kao i rubrika "Glas HRsvijeta" u kojoj objavljujemo reagiranja naših čitatelja iz zemlje i inozemstva. Svoje priloge šaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tu je i Facebook grupa HRsvijeta preko koje nas također možete pratiti.

 

Redakcija