Dvije godine nakon objavljivanja albuma"Za tebe živim ja"koji je prodan usrebrnoj nakladi,Mladen Grdović objavio je novi studijski album"Samo more to zna".

Novi album prvo je najavila pjesma "Tu se nosi bila boja"koju je izveo na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, a zatim i odličan duet sMatom Bulićem "Dvi sestre"koji je vrlo brzo postao hit što je ovoj dvojici nenadmašnih izvođača bilo posebno drago jer ono što su oni prepoznali u pjesmi autoraRudija Dvorskog svidjelo se i njihovoj mnogobrojnoj publici. Nakon ovog uslijedili su hitovi "Crveni Ferarri" sa CMC  festivala i aktualni"Samo more to zna"s kojim je Mladen Grdović nastupio na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Uz dugogodišnjeg suradnikaStipicu Kalogjeru, Mladen je snimio album s zabavnim pjesmama mediteranskog štiha u kojima je i dalje naglašena njegova ljubav prema rodnom kraju i voljenima (Mila mati, Moj ćaća, Moja Mare, Da si moja tila bit).

Na novom albumu se nalazi još jedan duet "Dilila su zemlju braća" koju je Mladen otpjevao sa svojim dugogodišnjim prijateljem i kolegom,Vinkom Cocom. Sudbina je htjela da je to ujedno i posljednja Cocina pjesma koju nažalost nikad nije imao prilike otpjevati uživo.

-Njegov glas je Božiji dar. Coce je bio predivna osoba i uvijek mi je bio gost na važnim koncertima. S njim je bio gušt biti na pozornici i izvan nje. Uvijek je bio nasmijan i spreman za zafrkanciju - rekao je  Grdović o pokojnom prijatelju.

Podsjetimo, nedavno je tako sDraženom Zečićem i Jasminom Stavrosom oduševio publiku u Varaždinu, a svom rodnom Zadru poklonio jekoncert za Valentinovona kojem je proslavio svojih 35 godina na sceni. Uz njega su nastupiliMiroslav Škoro, Ivana Kovač, Kićo Slabinac, Zoran Jelenković, Mate Bulićte nekoliko zadarskih klapa. Cijeli prihod od ulaznica pripomogao je u liječenju mlade ZadrankeDarije Šimunov, oboljele od multiple skleroze.

M.B.