Marko Perković Thompson, najpopularniji i najtiražniji hrvatski glazbenik, objavio je novi DVD s koncertnim zapisom veličanstvenog koncerta koji je održao 5. kolovoza prošle godine u Kninu u sklopu proslave 20. obljetnice operacije "Oluja".

Na DVD-u se nalazi 21 pjesma koju je Thompson izveo u užarenoj atmosferi ispred 100.000 ljudi, u sklopu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Na DVD-u se nalazi presjek cijele Thompsonove diskografije od ranih uspješnica "Bojna Čavoglave", "Anica, kninska kraljica" preko ultimativnih hito va"Uvijek vjerni tebi", "Nema predaje", Prijatelji", Moj dida i ja", "E, moj narode" i "Lijepa li si", pa do pjesama s posljednjeg albuma "Ora et labora" kao što su "Bosna" i "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova". Ovaj veličanstveni koncert završen je hit singlovima "Iza devet sela", "Moj Ivane" i "Geni kameni".

Snimanje i montažu DVD-a potpisuje Gama Studio, a redatelj je Tihomir Žarn. Snimanje, miks i postprodukciju zvuka potpisuje Goran Martinac i Croatia Records studio. Fotografije potpisuju Marko Šolić i Duško Jaramaz, a likovno oblikovanje Robert Butković.

Marko Perković Thompson će ovog petka (5.8.) nastupiti na koncertu "Pobjeda za heroje" na kninskom stadionu NK Dinara s početkom u 21 sat. Koncert će biti vrhunac proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

 

M.B.