Tomislav Bralić i klapa Intrade će nakon sedam godina ponovo zapjevati u zagrebačkoj Areni uz koju ih vežu samo najljepša sjećanja i prikazi prepune dvorane raspoloženih obožavatelja koji su uglas s njima pjevali najveće hitove.

Prije sedam godina su održali večer za pamćenje u zagrebačkoj Areni, a sada su odlučili svoj trinaesti koncert u Zagrebu održati ponovo u toj dvorani. Na zadnjem koncertu u Areni Tomislav i klapa su bili sjajno raspoloženi, večer su uveličali fantastični gosti, raspjevana publika ih je pratila tijekom cijelog koncerta a vrhunska produkcija s impresivnom scenografijom dalmatinskog trga širine 24 metra je dala poseban pečat toj večeri.

U zagrebačkoj Areni ćemo 01. prosinca vidjeti još jedan vrhunski koncert ove klape s nekoliko iznenađenja i nabijen emocijama, dok produkciju koncerta potpisuje isti tim kao i na svim njihovim zagrebačkim koncertima. Valjda istaknuti i zanimljiv podatak da je klapa Intrade jedina klapa koja je uspjela napunit isve arene i veće dvorane u Hrvatskoj.

Tomislav Bralić je veselo najavio povratak u Arenu.

-Evo nas opet u Areni nakon 7 godina, koncert u najvećoj dvorani u Hrvatskoj. Velika je to čast i odgovornost za mene i klapu Intrade, to je ujedno potvrda našeg rada i još jedan dokaz da imamo najbolju i najvjerniju publiku koja nas uvijek prati. Sve naše najbolje pjesme ćemo otpjevati zajedno i nadam se još jednom velikom spektaklu koji ćemo svi pamtiti - poručio je Bralić.

Od prošlog koncerta u Areni klapa je nastavila nizati mnoge uspjehe na festivalima gdje su osvojili brojne nagrade, otišli su na dvije turneje po Americi i Kanadi te na jednu po Australiji.

 

M.B.