Logo

Veliku podršku snimanju pjesme i spota pružila joj je Pamela Ramljak koja je napisala tekst i glazbu za pjesmu „Samo moj“ s kojom Andrea Granat najavljuje početak suradnje s izdavačkom kućom Croatia Records. Veseo, pozitivan i razigrani tekst, upotpunio je jednako tako prikladan aranžman koji je vrhunski odradio Marijan Gudelj, član legendarne grupe Jinx.

Andrea Granat je dvadesetčetverogodišnja pjevačica iz Našica. Glazbom se bavi od 2006. godine, kada je kao dvanaestogodišnja djevojčica po prvi puta stala na pozornicu dječjeg festivala Radiopinijada u svome gradu.

Od toga dana sve do danas nastupala je na tridesetak raznih festivala diljem Hrvatske, ali i izvan nje, kao što je festival Nova Musica u Bugarskoj. Broji skoro jednak broj priznanja i nagrada, a 2016. godine pokrenula je i vlastiti festival talentiranih pjevača Pet minuta slave u Našicama u kojem se okušala u ulozi direktorice i organizatorice projekta.

Shvativši da je glazba put kojim želi ići, odlučila se za korak više i početak svoje profesionalne karijere. Iako Andrea vec ima nekoliko svojih spotova i pjesama,novu pjesmu smatra ozbiljnijim ulaskom u estradni svijet.

Veliku podršku u ovom projektu pružila joj je Pamela Ramljak koja je napisala tekst i glazbu za pjesmu „Samo moj“ s kojom Andrea najavljuje početak suradnje s izdavačkom kućom Croatia Records. Veseo, pozitivan i razigrani tekst, upotpunio je jednako tako prikladan aranžman koji je vrhunski odradio Marijan Gudelj, član legendarne grupe Jinx. Pjesma savršeno odgovara Andreinom karakteru i baš s njom se odlučila predstaviti publici i zaraziti ih odličnom energijom koju ona nosi. Pjesma govori o odlučnoj i zaljubljenoj djevojci koja je čvrsto odlucila osvojiti voljenu osobu.

Video spot radila je ekipa iz Cinematic-a Osijek, pod direktorskom palicom Josipa Grizbahera, direktor fotografije je Ivan Grizbaher, a za fantasticne snimke iz zraka zaslužan je Vedran Kliska. Spot je sniman na predivnoj lokaciji jezera Lapovac u Našicama. Osim predstavljanja same pjesme i spota, Andrea kroz ovaj video predstavlja i sebe širjoj publici kroz priču snimanu u tri dijela, a svaki dio pokazuje jednu od njenih osobina, koje na posljetku ju i čine osobom kakva je. Tako ju možemo vidjeti kao razigranu djevojku koja ne žuri odrasti, kao romanticnu damu, ali i tajanstvenu zavodnicu. To je ujedno i priča s kojom vjerujem, da se moze poistovjetiti veliki broj žena i djevojaka, jer svi ove osobine imamo u sebi, samo su neke više izražene od drugih.

Uz sve navedene, važnu ulogu u stvaranju spota imali su i frizeri i vizažisti. Tako se o njenoj kosi brine Beauty studio Trend iz Našica, dok šminku potpisuje Studio Killy. Veliku podršku u svemu pruža joj i njena obitelj, pa su tako samo dan prije spota, na ideju Andree i redatelja, njezin otac i ujak vlastitim rukama izradili ljuljacku koju mozemo vidjeti u spotu i time uveliko pridonijeli vizualnom dojmu istoga.

 

M.B.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.