Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker reagirao je na napise La Gazzette dello Sport o navodnim pregovorima s Carlom Ancelottijem o preuzimanju hrvatske reprezentacije.


-Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, tipične false notizie, kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći kako je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo - istaknuo je Šuker.

>>

Upozorava da je riječ o neistini koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza.

-Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri prenijeti ovakvu neistinu - kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novoga, ali mi ćemo nastaviti raditi u interesu hrvatskog nogometa. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu - izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

 

M.M.