Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić smatra kako je Argentina favorit za prolazak skupine u kojoj su još Hrvatska, Nigerija i Island na Svjetskom prvenstvu.

-Skupina je jako komplicirana za proći, ne samo zbog Argentine. S Islandom smo igrali puno puta, poznajemo se jako dobro i to će biti teška utakmica. No lijepo je igrati protiv najboljih, borit ćemo, želimo proći dalje - rekao je 29-godišnji vezni igrač Barcelone i hrvatske nogometne reprezentacije za televiziju beIn Sports.

Smatra da niti jedna od četiri ekipe ne može biti jako zadovoljna ždrijebom.

-Naravno, favorit u skupini je Argentina, ali mi ćemo se boriti. Ja vjerujem kako oni također znaju da će to biti teška utakmica. Niti jedna od četiri ekipe ne može biti jako zadovoljna ždrijebom. S Messijem nisam o tome razgovarao, ali nije niti potrebno - dodao je.

Argentinski kapetan i Rakitićev suigrač iz Barcelone, Lionel Messi, se pak u intervju za televiziju TyC kratko osvrnuo na protivnike koji ga čekaju u lipnju.

-Island je jako težak protvinik, dobro je organiziran i fizički je dobar. Hrvatska ti dopušta više igrati, a Nigerija je neregularna - rekao je Messi.

 

M.B.