Draga nacijo, vjerujte imamo puno razloga za optimizam. Radmanova TV "šupa" ponovo si je zabila nož u leđa, nož koji je bio namijenjen Karamarku i Domoljubnoj koaliciji.

Pupavca je, Radmanova  TV "šupa", po nalogu Milanovića, odmah, u sekundi "privela", dala mu medijski prostor, a Pupavac se sav potrgao kako bi dokazao da zapravo Karamarko i ljudi iz Domoljubne koalicije razbijaju SDSS. Ja u zadnjih 15 godina nisam čuo bolju vijest i ne mogu sakriti svoje oduševljenje. Ako je istina šta Pupavac priča, onda se svi mi moramo Karamarku pokloniti do poda!

Šta je loše u tome da Karamarko razbija četničko leglo, petokolonašku strukturu, razbija stranku čiji vođe i ideolozi nikada nisu ni voljeli ni željeli Hrvatsku. Naprotiv oni su se nalazili na srpskim barikadama 1991. god., Pupavac je sav svoj intelektualni kapacitet upregnuo u provedbu memoranduma SANU-2, a Stanimirović svoju zadojenu priglupost, mržnju i neprijateljstvo demonstrirao je prije i poslije "oslobođenja" Vukovara. Još uvijek stoje ne realizirane optužnice protiv tog četnika, optužnice za možebitne ratne zločine.

I četnik Stanimirović tvrdi da HDZ navodno razbija SDSS. Stanimiroviću, hvala Vam što ste tako dobar odvjetnik Karamarku kojega su upravo "desničari" nemilosrdno optuživali da koketira baš  s Vama i ostalim petokolonašima i četnicima.

Hvala i Zoranu Milanoviću koji je u svojevrsnom bratskom trolistu na isti način napao Karamarka štiteći "poštenjake" iz Stanimirovićevog SDSS-a, štiteći srpske "Novosti" davanjem nepoznatih "suma i sumetina hrvatskih para", štiteći onih "8 od 10 Srba u Hrvatskoj koji glasuju za njega"!

Tom trolistu velikih poštenjaka pridružio se i Stipe Petrina koji žurno "vadi dokaze" da je HDZ na čelu s Karamarkom razbijao SDSS i to na način što je, navodno, nagovarao Srbe iz  te županije da daju glas ljudima iz Domoljubne koalicije. Ma zamislite kakav je zločin napravio Karamarko, ako je to napravio, kad je htio ohrabriti lojalne Srbe da konačno progledaju, da se odreknu etnobiznismenskog, velikosrpskog vodstva i da idu tragom izjave Nikole Tesle, koji govori  o svom srpskom rodu i domovini Hrvatskoj.

Ako je ovo istina što govori "poštenjak" i HOS-ovac Stipe onda sam siguran da ne postoji ni jedan domoljub koji ne će čestitati Karamarku. Ne postoji domoljub koji ne će odobriti Karamarku što  se protiv petokolonaša, bori čak i ne dozvoljenim, nedemokratskim i ne etičkim sredstvima, ako je to istina. Ne postoji pošten HOS-ovac koji će braniti integritet ovakvog SDSSa, a napadati Karamarka zbog ovih navodnih poteza uperenih protiv nacionalne manjine koja s 4 posto udjela u stanovništva ima 40 posto vlasti u današnjoj Hrvatskoj.

Pa zar itko normalan u Hrvatskoj misli da se peta kolona koristi legalnim, demokratskim sredstvima? Za one koji ne znaju, Pupavac i Milanović osuđeni su veleizdajnici po osudi HNES-a (HRVATSKOG NACIONALNOG ETIČKOG SUDIŠTA) , a ako je istina šta ovaj poker Karamarkovih "odvjetnika" tvrdi, onda je razvidno da  Karamarko dosljedno provodio zaključke tog suda.

Nisam primjetio da je bilo koji osuđenik s liste HNES-a tužio taj etički sud za klevetu. Zamislite šta bi se dogodilo u Njemačkoj, da tamo neki Njemački
etički sud javno, pred kamerama osudi, npr, Angelu Merkel za veleizdaju kao što je naš HNES osudio Milanovića, Pupavca, Pusićku, Mesića, Josipovića, Teršelićku, Karla Bildta i ostalu bratiju.

Pa sva svjetska "sedma sila" digla bi se na noge i netko bi ostao bez gaća i glave u sudskom postupku. Ili bi otišla Merkel ili bi u "vječna lovišta" otišlo "Njemačko etičko sudište"?

A "naša sedma sila" šuti kao zalivena da istina ne bi ugledala svjetlo dana!?

Savjetujem gospodinu Karamarku da se ne brani, jer bolje i jeftinije odvjetnike nije mogao naći nigdje. Sve ovo pokazuje kako  prvi put nakon 15 godina možemo slobodno reći: "HDZ više nikada ne će i ne smije koalirati u bilo kojem obliku sa veleizdajničkim SDSS-om, čak i pod cijenu gubitka izbora".

Pupavac, a možda i kompletan poker "odvjetničkih asova" toliko su se vezali za SDP i neokomunističke strukture da im povratka na desnicu više nema ni u teoriji.

Revizija manjinskih izbornih prava i revizija izbornih prava naše dijaspore kucaju sve glasnije na vrata i to je posao koji treba biti gotov do sljedećih izbora, posao radi pravednijeg izbornog sustava, posao radi pravde, a ne politike.

Razumne i dobronamjerne nacionalne manjine koje nemaju teritorijalnih pretenzija na tlu Republike Hrvatske prihvatit će svako novo demokratsko rješenje kakva nalazimo u cijeloj uljuđenoj Europi.

Srpska nacionalna  manjina u Hrvatskoj mora iznjedriti snagu čija će misao vodilja bit misao Nikole Tesle, mora u svojim redovima pronaći poštene ljude, branitelje koji su sudjelovali u Domovinskom ratu, a bilo ih je po statistikama oko 10 000. Mora raditi zajedno sa svim domoljubima na iskrenom i svekolikom napretku svoje i naše Domovine u svakom pogledu.

Uz pozdrava iskrenog zajedništva, ohrabrujem svaki potez koji ide u pravcu raskrinkavanju veleizdajnika u Hrvatskoj i pozdravljam svaki napor srpske zajednice u Hrvatskoj da se konačno riješe korumpiranog "etno-biznismena"!

 

Kazimir Mikašek-Kazo