Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić putem facebooka je komentirao današnje izjave Zorana Milanovića, istaknuvši kako je riječ o grabežljivom i vlastohlepnom ponašanju Zorana Milanovića na prvu nedjelju Došašća.

-Poznato nam je da je "Slučajni Premijer" na odlasku ateista, stoga je razumljivo zašto ne poštuje Dan gospodnji, no ostaje nejasno zašto ne poštuje pravo 86,27% katolika RH da dostojanstveno obilježe prvu nedjelju došašća. Činio je "grijeh propustom" nečinjenja četiri godine, naglo se sjetio kako bi "trebao služiti narodu" pa je baš danas odlučio biti revan? - ističe Brkić.

U nastavku facebook statusa ističe Milanovićevu nervozu te dodaje kako je "očito drug Milanović pogriješio u matematici".

-No, Milanović nam ovakvim potezom pokazujenervozu, a strpljenje je rijetka vrlina koja sve pobjeđuje! Nekoliko nas je puta uvjerio kako mu strpljenje nije jača strana, a današnji potez odašiljanja javnog pisma te slanjem programskih stavova možemo promatrati u kontekstu nesigurnosti jer je očito drug Milanović pogriješio u matematici kada je javnost uvjeravao da ima "skoro dovoljno" potpisa za mandatara. Njegove pogriješke uvijek mogu biti "smjernica" kako ne voditi politiku. Druže Milanoviću, žuri polako; strpljen-spašen! - poručuje Brkić.

Milanović ponovno nije odgovorio predsjedniku HDZ-a g.Tomislavu Karamarku na javni upit, tko to štiti kriminal SDP-ove Vlade, DUDI-a, njegova brata Krešimira i tko upravlja obavještajnim podzemljem, upozorava Brkić.

-Zoran Milanović nekadašnjem Ravnatelju Hrvatskih sigurnosnih službi i Načelniku PU Zagrebačke iz ratnih vremena slavnih "ALFI", koji su zajedno sa drugim ratnim postrojbama obranili Hrvatsku, odgovara da smo Karamarko i ja "tamni vilajet". Što očekivati od propalog diplomata i tehničkog predsednika Vlade RH kojem branitelji smrde, a svi koji su odlazili braniti Domovinu za njega su polupismena sirotinja, dok je urbani dečko s Knežije, Zoran Milanović dezertirao u "briselske hodnike". Najteža odluka iz njegove "odiseje" u Briselu, bila je, za koji će se polovni automobil odlučiti. To je "braniteljska" biografija čovjeka koji je cijelu Hrvatsku svojom nesposobnom politikom doista pretvorio u "tamni vilajet" - podsjeća Brkić.

Na koncu ističe da je on "Vaso" samo za ratne suborce.
-Inače "Vaso" je moj kodni ratni nadimak, ali to "BRISELSKI ZOKA" koji rata nije vidio ne može ni znati. Za gospodina Zorana Milanovića, ja sam Milijan Brkić. Moji ratni suborci me mogu zvati "Vaso"! - zaključuje Brkić u objavi na facebooku.

 

R.H.