HDZ-ov saborski zastupnik Milijan Brkić upozorio je danas  kako je današnja saborska rasprava pokazala da istina uvijek pronađe svoj put.

-Iako smo u protekle 4 godine bili svjedoci neprestanih optužbi kako Hrvatska demokratska zajednica "živi" u nekim prošlim vremenim, a kako uvijek u životu biva, istina ipak pronađe svoj put.Danas smo svjedočili neutemeljenim optužbama onih koji su na odlasku, što iz današnje perspektive izgleda kao "napad je najbolja obrana" - istaknuo je Brkić u objavi na facebook profilu.

Očitu nervozu i opstrukcije Nenada Stazića protumačio je strahom od gubitka benefita ljetovanja na Brijunima po cijeni od "7 HRK po danu".

-Poštovani kolega Nenad Stazić se vjerojatno uplašio jer nece više moći koristiti turističke kapacitete na Brijunima po nevjerojatnoj cijeni od "7 HRK po danu". Time se razotkrilo pravo lice onih koji su obmanuli hrvatsku javnost tzv. "PLANOM 21" i koji su naš Puk držali kao taoce prošlosti, tobože nudeći nekakve lažne planove koje nisu ostvarili - poručio je Brkić.

Upozorio je na taktiku SDP-a i sustavne pokušaje "vraćanja" u neka stara vremena.

-Danas su ponovno pokušali istom taktikom "vraćati" stvarne probleme hrvatskih građana u neka davna prošla svršena vremena, ne želeći prihvatiti činjenicu da su građani 2/3 većinom birali novi smjer za Hrvatsku. Hvala dragom Bogu, da su pred nama nova i bolja vremena, jer smo dužni, našoj djeci ostaviti uređenu i naprednu Hrvatsku. Iako svjesni kako je svaki dan nova bitka pred nama, učimo iz naše burne prošlosti, prihvatimo svi ZAJEDNO odgovornost za JAKU I PONOSNU HRVATSKU !!! - zaključio je Brkić.

 

M.M.