Izbori za novog predsjednika HDZ-a Ličko senjske županije završili su u nedjelju s odazivom 2.842 člana, od kojih su tajnim glasovanjem 2.792 člana povjerenje dali Marijanu Kustiću, i izabrali ga za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a.

Kustić je bio jedini kandidat, nakon što je njegov protukandidat, župan Darko Milinović, nedavno isključen iz HDZ-a te je izgubio pravo na kandidaturu.

Službeno će rezultate sutra objaviti i Županijsko izborno povjerenstvo.

Marijan Kustić je kazao kako HDZ Ličko-senjske županije okreće novu stranicu, fokusirat će se na privlačenje investicija i otvaranje radnih mjesta.

-Na zadnjim lokalnim izborima nismo polučili dobar rezultat, a ja sam uvjeren da ću sa svojim timom vratiti HDZ Ličko-senjske županije na pobjednički put i da ćemo na idućim izborima vratiti općine i gradove koje smo izgubili. Nitko nas neće prijetnjama i ucjenama pokolebati da u Lici vratimo HDZ na pobjednički put! Pod već potrošenim Milinovićem izgubili smo 3 od 4 grada i 4 od 8 općina! - poručio je Marijan Kustić uoči današnjih izbora za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a, što je objavljeno i na Twitter profilu HDZ-a.

Ponovio je kako nije bio za izbacivanje Darka Milinovića iz stranke.

-Htio sam fer i sportsku utakmicu - kazao je te  dodao kako je zadnjih 16-17 godina na izborima uvijek bio jedan kandidat.

 

M.M.