Kandidati Opcije za promjene, Miro Kovač, Milijan Brkić i Tomislav Tolušić, nakon Velike Gorice, predstavili su se sinoć u Čakovcu.

-Razmijenili smo mišljenja i stavove o problemima s kojima se svakodnevno susreću, uz prijedloge i sugestije kako ih riješiti.

Podržavamo svaku hvalevrijednu inicijativu i cijenimo svako mišljenje i prijedlog naših članova kako poboljšati komunikaciju s terenom, i da se njihova mišljenja ne ignoriraju. Samo zajedno, i uz potporu naših članova moźemo stranku podići na zdrave temelje i vratiti na kolosijek s istinskim tradicionalnim i demokršćanskim vrijednostima kakve je baštinio prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman, objavio je tom prigodom Miro Kovač na društvenim mrežama.

Dodao je kako budućnost Hrvatske ovisi o budućnosti HDZ-a.

-Nama su Hrvatska i interesi našeg naroda na prvom mjestu. Samo zajedno, i uz potporu naših stranačkih prijatelja možemo HDZ izvesti na POBJEDNIČKI PUT i u pobjedu na parlamentarnim izborima. Budućnost Hrvatske ovisi o budućnosti HDZ-a, zaključio je Kovač.

Brkić: Put gubitnika nije prihvatljiv smjer Stranke

Zamjenik predsjednika HDZ-a i kandidat za potpredsjednika stranke, Milijan Brkić, u svojoj je objavi na društvenim mrežama istaknuo kako „put gubitnika nije prihvatljiv smjer Stranke“

-Večeras smo se predstavili i družili s našim stranačkim prijateljima u Čakovcu. Razgovarali smo vrlo otvoreno o stanju u našoj Stranci te o politikama, odlukama i smjeru koji je, na žalost, HDZ doveo na put gubitnika.

Put gubitnika nije prihvatljiv smjer Stranke, zato kandidati Opcije za promjene slušaju razmišljanja članova i svaka njihova ideja i inicijativa su nam dodatni poticaj, motiv i obveza da NAŠ HDZ izvedemo na POBJEDNIČKI PUT. Mi možemo i moramo jače i bolje!, istaknuo je.

Ocijenio je da su podjele dovele HDZ u sadašnje stanje.

-Ne radimo podjele unutar članstva, jer su nas podjele dovele do ovoga. Da smo koristili sve naše potencijale, branili stavove i ideje jedni drugih i ne odmicali se od naših vrijednosti, danas naše članstvo ne bi bilo razočarano i tražilo “svoj” HDZ pod okriljem drugih stranaka. Samo zajedno možemo promijeniti politike i okrenuti ih u korist NAŠEG HDZ-a i boljitak NAŠEG NARODA!, kazao je Brkić.

Apelirao je na promjenu politika HDZ-a i povratak istih u okrilje naroda.

-Ako se odmaknemo od naših vrijednosti, odmaknut će se naše članstvo i naš narod od nas. Narod se razočarao politikama HDZ-a. Možemo i moramo promijeniti politike i okrenuti ih u korist i prema narodu! Stoga su unutarstranački izbori 15. ožujka ključni za našu Stranku. Ispred nas je odluka - kome povjeriti brigu vođenja i borbe za NAROD, za HDZ i vraćanje dostojanstva svakom članu. Samo zajedno, uz povjerenje i potporu naših članova, možemo napraviti zaokret i povesti NAŠ HDZ na POBJEDNIČKI PUT i u pobjedu na parlamentarnim izborima za boljitak našeg naroda i naše Hrvatske, stoji u Brkićevoj objavi na društvenim mrežama.

 

M.M.