Logo

Glas koncila spustio posljednju zavjesu sa protudržavnog i protuhrvatskog političkog establišmenta

 

Hvala Bogu da se je i to konačno dogodilo na ovako izravan način i vjerujem da taj izričaj može biti snažan poticaj svim domoljubima za hrabro i učinkovito uključenje u javni život za spas naroda i države Hrvatske. Isto tako vjerujem da je ona manjina među biskupima koja je posve domoljubno orijentirana konačno dobila pravo javnosti, makar sam sve biskupe s pravom nazvao farizejima zbog njihove šutnje koja je značila ujedno i potporu toj bešćutnoj vlasti. Nadam se da nakon ovog Miklenićevog hvale vrijednog izričaja neće doći od vrha HBK-HFK još jedna ograda poput one o dvadesetoj obljetnici Yustitia et pax koja je na najbolji mogući način progovorila o sramnom Arbitražnom sporazumu o granici sa Slovenijom, i to sa svih aspekata, pravnih, povijesnih, vjerskih, pravednih na temelju Međunarodnog prava i međususjedskih odnosa dvaju naroda. Tada su slovenski biskupi postupili protivno kršćanskim načelima i priklonili se stavovima trule EU i njihovih slugu u vlasti RS. Za slovenske biskupe to nije čudno ali za naše je to bilo sramotno.

Hvala Bogu da se narod hrvatski budi iz dosadašnjeg pasivnog stanja punog apatije i beznađa, misleći kako mi kao mali narod ne možemo ništa učiniti kako bi izašli iz tog vrtloga sprege naše izdajničke vlasti i tzv. Međunarodne zajednice, ne po narodima Europe već po njihovoj administraciji koja ne brine ni o svojim vlastitim narodima.

Naš otpor prema ulasku u tu trulu EU u ovoj zadnjoj fazi prije nego naša izdajnička vlast potpiše sporazum o pristupanju, a već se najavljuje za vrijeme predsjedanja Mađarske, mora pružiti aktivan građanski otpor, učinkovit i ustrajan, prožet svojom katoličkom vjerom, sa krunicom i svijećom uz javnu i vidnu potporu hrvatskih istinskih branitelja kojima je krunica oko vrata bila jedino utočište u vrijeme krvave velikosrpske agresije na RH.

MOTO TOG POKRETA OTPORA MORA BITI POD GESLOM: BOŽE ČUVAJ HRVATSKU !!!

Ovo je doista sudbonosni trenutak ako želimo sačuvati svoj narod i državu, svoju djecu i svoj dom za narod svoj i vjeru svoju koja nas je i održala svu patničku i mukotrpnu povijest uz enormne žrtve do današnjih dana. Ako želimo da sve te žrtve a posebice u našem obrambenom Domovinskom ratu ne budu UZALUDNE, dignimo svoj glas i u ime svih tih nevinih žrtava kako bi sačuvali zajednički ostvareni san, SLOBODNU I SUVERENU DRŽAVU HRVATSKU, za nas i sva naša buduća pokoljenja, na daru koji nam je BOG dao. Svaki dar se mora poštivati, voljeti i čuvati kao zjenicu oka svoga.

Svi oni koji do sada nisu progledali svu pogubnost ulaska u tu trulu EU, vrijeme je da progledaju, a tome je uvelike doprinio GLAS KONCILA i njegov urednik kanonik Ivan Miklenić uz potporu i suglasnost domoljubnih biskupa, koji su svojim stajalištima postigli dominaciju unutar još uvijek HBK –HFK, dok se jednoglasno ne očituju o pogubnosti ulaska u ovakvu EU po svojoj administraciji. Čast rijetkima unutar te integracije koji pružaju otpor.

Ponoviti ću nešto što je vrlo bitno u cilju spoznaje vrijednosti našeg katoličkog hrvatskog naroda, a ta vrijednost je i poznata i priznata u povijesti u obrani vjere i kršćanskih načela, posebice od katoličke Crkve.

Naš doprinos ne-ulaska u ovakvu trulu EU koja se je odrekla svojih kršćanskih korijena i posve priklonila trulom i bešćutnom liberalizmu i kapitalu, danas može biti poticaj buđenju posebice malih europskih naroda ali i građana velikih naroda da stanu tome na kraj i okrenu se istinskim vrijednostima utemeljenim na kršćanskim načelima. Bio bi to veliki hrvatski doprinos EUROPI koja se je posve izgubila u bitnim vrijednostima za čovjeka i sve ljude dobre volje diljem kontinenta.

Ostalo nam je malo vremena za taj otpor, a sada je itekako povoljna trenutak za smjenu vlasti koja nije dostojna i koja se je u potpunosti odcijepila od vlastitog naroda i to već dugi niz godina. Grana koja se odcijepi od stabla ona se neminovno suši, a tada je lako slomiti i odbaciti.

NE PUTEM TZV. IZBORA, JER PREVARA U NJIMA APSOLUTNO DOMINIRA, VEĆ PUTEM SVEOPĆEG DOMOLJUBNOG OTPORA DO NJIHOVA SILASKA S VLASTI, U MIRU I BEZ IKAKVOG NASILJA. MOLITVA, KRUNICA I UPALJENA SVIJEĆA JE NAŠE JEDINO ORUŽJE KAKO BI UKLONILI TAMU KOJA HRVATSKU POPUT ZMIJE OBAVIJA. MAJKA BOŽJA ODVJETNICA HRVATSKE AKO JOJ SE ISKRENO OBRATIMO SIGURNO ĆE NAM POMOĆI KAO I U DOMOVINSKOM RATU KAD SMO PROTIV SVIH SILA IZBORILI SLOBODU I SAMOSTALNOST DRŽAVE HRVATSKE. NAŠA SUDBINA JE OVDJE I SADA U POTPUNOSTI U NAŠIM RUKAMA I TO NEMOJMO SMETNUTI NI SA SRCA NI SA UMA.

Autor: Josip Kokić

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.