Skupina huligana s kapuljačama na glavama u ponedjeljak je navečer u neposrednoj blizini stadiona Veleža u djelu istočnog Mostara poznatog kao Vrapčići kamenovala vozila koja su se vraćala s komemoracije u Vukovaru.

Prema informacijama MUP-a HNŽ-a kamenovana su tri vozila.

"18.11.2019. godine u PU Mostar je prijavio M.K. iz Širokog Brijega da je, oko 21,30 sati, dok se s prijateljima vraćao iz Vukovara, u naselju Vrapčići od strane više NN mlađih osoba kamenovano kombi vozilo Renault Trafic, vlasništvo renta car-a iz Bijakovića. Upoznata krim. policija.

18.11.2019. godine u PU Mostar je prijavio I.B. iz Korčule da je, oko 22,00 sata, u naselju Vrapćići od strane više NN počinitelja kamenovano kombi vozilo Opel Vivaro, vlasništvo Zajednice športskih udruga općine Lumbarda. Upoznata krim. policija.

18.11.2019. godine u PS Mostar Sjever je prijavio S.Ć. iz Vrapčića da je grupa  od desetak mlađih NN muških osoba s kapuljačama na glavama, na cesti M-17, u blizini stadiona, kamenjem napala i oštetila putničko vozilo sa hrvatskim registarskim oznakama, njemu nepoznate marke i boje, gdje je na cesti ostala manja količina razbijenog stakla i kamenja. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je utvrdila da su navedene osobe nakon napada na više vozila krenule cestom M 17, prema Mostaru. Poduzete potrebne mjere - navodi se u informaciji MUP-a HNŽ. 

 

M.J.