Po meni postoje dvije opcije koju nam pripremaju oni iz hrvatske vlasti koji slobodnu, suverenu i nezavisnu RH ne mogu podnijeti a u suradnji sa isto tako onima iz euroatlantskih integracija kojima takova Hrvatska u potpunosti ometa njihove planove zatiranja nacija diljem planete.

Prva opcija je pod hitno RH ugurati u EU potpisivanjem sporazuma o pristupanju početkom iduće godine, a druga isto tako realna nastaviti sa ustrajnim ponižavanjem RH putem nametanja novih prepreka u cilju zajedničkog ulaska sa ostalim narodima bivše Jugoslavije i stvaranjem tzv. Jugosfere ili izravnije rečeno još jedne Jugoslavije.

Ovaj današnji dan radosti i ponosa u kojem je autentični hrvatski gen buknuo poput vulkana i otjerao barbare sa levanta kojima niša nije sveto osim pljačke , ubijanja i otimačine tuđih dobara. Četiri godine su harali i pustošili prepolovivši  Hrvatsku na dva dijela uz snažnu potporu primarno Engleske i Francuske kao i onih preko bare koji imaju iste kolonijalne metode osvajanja i otimačine. Upravo u tome je i ležala njihova snaga i u tome leži i danas uz potporu većine iz hrvatske izdajničke vlasti, kojima također ništa nije sveto osim vlasti i moći i iživljavanja nad nemoćnima. Da farsa bude veća upravo na današnji dan i Oluje i Dana hrvatskih branitelja događa se pokušaj jedne od brojnih deložacija, prvog hrvatskog redarstvenika Ljubomira Ljubičića, šesteročlane obitelji iz dvadeset i devet bijednih kvadrata. Ni to nije bilo slučajno već planski u cilju poniženja hrvatskih branitelja, upravo za njihov Dan.

Ovaj današnji Dan obavijen je i tugom i sjećanjem na sve one žrtve položene na oltar Domovine i ubija svu radost i sav ponos za koji su se branitelji izborili u krvi i suzama jer nisu ostvareni njihovi snovi za kojima su generacije i generacije žudile svim svojim bićem. Ovo današnje okupljanje u kraljevskom gradu Kninu koje djeluje veličanstveno, a možda je i posljednje u ovom tzv. zajedničkom sastavu, u kojem sjede brojne Jude koje su dovele državu Hrvatsku do ruba ponora. Kakav je to predsjednik RH ( sin Golog otoka po egzekutoru ocu i brojnih drugih logora, S. Gradiške, Lepoglave i dr. ) koji veliča zločinca Tita, hvali kapu sa tri roga koja se bori protiv Boga, veliča spomenik četničkim zločinima, ugošćuje srpskog predsjednika Tadića zajedno sa Jacom koji tu istu Oluju naziva zločinom nad srpskim narodom, čovjek koji odvaja Tadićeve riječi od osobe Tadića i koji ga naziva svojim prijateljem. To je lik i djelo aktualnog nametnutog predsjednika RH Josipovića, kojemu je ponos i dostojanstvo funkcije koju obnaša u ime i za narod, poput otirača za noge. Dok je njegov otac sijao smrt i suze nad brojnim zatočenicima i neistomišljenicima, Ivo Josipović je svirao klavir, ne zanimajući se za lik i djelo svojega oca, ni tada ni poslije, ali ga zato sada slijedi u svoj njegovoj ostavštini od koje ni danas ne odustaje. Zaista je kako kaže kolumnist Ivica Šola, Josipović projekt za stvaranje Jugosfere. Još jedan dokaz kako ipak kruška ne pada daleko od stabla.

Njegova omiljena suradnica i partnerica u tom projektu, Jadranka Kosor nametnuta predsjednica Vlade RH od dana od kad je poslala prijedlog u Sabor o stvaranju kao pravnog subjekta Zajednice općina sa srpskom većinom, za sada u Ist. Slavoniji za mene je od sada pa ubuduće imenom i prezimenom Jaca Vlaisavljević ( u jeku velikosrpske agresije na RH članica pokreta za Jugoslaviju, a prije toga polaznica Titove partijske škole u Kumrovcu ). Osoba koja je ovih dana, a bivši gradonačelnik Vukovara Štengl proglasio je zajedno sa Šeksom počasnim građanima Vukovara, grada heroja, odbila je pomoć od 900.000,00 tisuća kuna za uništenje komaraca. Pitam je koliko koštaju samo u jednom tjednu njena posve nepotrebna putovanja po Jadranu i svu pratnju koju prisvaja. Proglasio ih je čovjek o kome je bio veliki grafit u centru Vukovara : Oj Štengle, jadna li Ti mati, ne vole Te ni Srbi ni Hrvati !!!


Evo, vratimo se svečanosti u Kninu i kako je moguće povezati riječi i djela danas izrečena sa govornice kraljevskog grada od tih licemjera. Izdvojio bi ipak posve nadahnuti govor bez čitanja, predsjednika Sabora Luke Bebića koji je rekao ono što bit toga Dana na istinit i autentičan način, barem to je vidno odjeknulo među braniteljima.

Na kraju besmisleno je samo pisati a ne nuditi ideje kako izaći iz ovog naizgled beznađa. U rujnu pa i u listopadu pokrenuti PETICIJU poput naših sindikalista u kojoj bi hrvatski domoljubi na čelu sa isto tako domoljubnom populacijom istinskih branitelja i njihovih ratnih generala protiv ulaska u EU. Uz to bi bila najprikladnija MOLITVA SA SVIJEĆOM I KRUNICOM POD MOTOM , BOŽE ČUVAJ HRVATSKU !!!

Tim činom pokazali bi svojem narodu i svijetu da ne dopuštamo nijednoj vlasti da odlučuje o bilo čemu u ime naroda a bez tog istog hrvatskog naroda. Taj čin bi bio istinski doprinos svim europskim narodima sa kojima smo bili i ostat ćemo, a koji se ne slažu sa svojim vladama koji isto tako donose odluke bez svojih naroda. To zajedništvo je bit kršćanske Europe koje posve odudara od ove koju nam njihove vlasti bešćutno i bezdušno nameću uporno i agresivno poput neke agresivne sekte, a sekta i jesu jer su se odcijepili od svojih naroda. Stara izreka kaže: Grana koja se otkine od stabla, suši se!!! Isto tako je i u obitelji, a obitelj jest i mora biti svetinja čovječanstva ukoliko želimo opstati. Svi potezi tih sila tame idu na uništenje obitelji i naroda, a to im ne smijemo dopustiti ni pod koju cijenu. Uništenje obiteljskog gospodarstva je njihov prvi cilj, a nakon toga sve ide lako. Globalizacija kakvu su nam nametnuli je pogubna za čitav svijet i vodi ka stvaranju njihovog NOVOG SVJETSKOG PORETKA. Kad će Vatikan konačno progovoriti o toj pogubnosti, protivnoj načelima kršćanstva a i Sv. Benedikta, čija vizija nema niti jednu dodirnu točku sa današnjom EU.

Autor: Josip Kokić