Vlast koja ne poštuje svoje građane i koja putem represivnog aparata ratuje protiv njih u svim segmentima društva, ne zaslužuje demokratske izbore, već silazak s vlasti putem općeg građanskog otpora


Čovjek-građanin-birač je u potpunosti isključen iz javnog i društvenog života u svim bitnim pitanjima naroda i države. Takvo ponašanje vlasti dosegnulo je moralno i političko dno i u potpunoj je suprotnosti sa temeljnim ljudskim pravima. Ta razina stanja poziva na opću uzbunu i opću opasnost koja se je nadvila nad Hrvatskom. Ova sadašnja opasnost sa kojom se budimo i liježemo svakog dana je znatno gora od one koju smo doživljavali u najgorem razdoblju velikosrpske agresije. Tada smo se barem negdje mogli skloniti i zaštiti i barem privremeno a sada zaklon i ne postoji u kojem bi mogli naći pribježište.

Donositi važne odluke u ime naroda a bez naroda je u biti zločin protiv vlastitog naroda. Ušli smo u NATO a da narod nije mogao izreći svoj stav i mišljenje. Sada nam pripremaju ulazak u EU također bez referenduma kako bi mogli zadovoljiti tuđinsku vlast, a to znači povratak u doba jednoumlja u kojem su narodi bili pravo roblje. Ovo danas je znatno gore, licemjernije i pokvarenije nego što je ikada bilo u povijesti. Sama ta EU putem svoje amorfne administracije nameće svim narodima svoja stajališta i donosi zakone i propise kako bi mogli dominirati i vladati nad svakim čovjekom i krojiti njegovu sudbinu kroz svoju prizmu.

Evo kako progovara poznati europarlamentarac GERRARD BATTEN, a objavljeno je na portalu HR-svijeta u tekstu NE u EU,: EU JE KATASTROFA !

To je objavio kao vodič kroz «demokraciju» EU u devetnaest točaka, koje ovdje ne bi nabrajao. Nadmašili su i nekadašnji SSSR o čemu sam javno pisao prije puno godina kako je EU u biti SSSR na zapadu.

Po istom receptu se i naše kupljene vlasti ponašaju, pa Velika Britanija  više ne mora slati svoje agente, kad imaju naše domaće za male novce, a tako je diljem svijeta u cilju stvaranja Novog svjetskog poretka. Bogatstvo ovoga svijeta je upravo u dragocjenoj različitosti od biljnog, životinjskog svijeta, naroda i rasa i njihovih kultura, a ovi žele sve to poništiti i zatrti svaku osobnost od čovjeka do naroda. Sve je to u cilju zatiranja Boga stvoritelja svega živoga i neživoga.

I moja malenkost se moli Bogu i čeka dan kad će SV. Otac Benedikt VXI konačno progovoriti o tolikim negativnostima te nametnute integracije zvane EU, koja nema ama baš ničega zajedničkog sa SV. Benediktom koji je zamišljao ujedinjenu Europu na temeljima ljubavi i međusobnog poštovanja. Tomu se nadam i u to vjerujem, jer Crkvu vodi ipak DUH SVETI !!!

Naši biskupi ( farizeji) eto objavili su knjižicu o tim negativnostima EU, i nakon toga šutnja po uhodanom receptu, eto mi smo upozorili !!! Pitam ih, to su riječi a gdje su djela, gdje je javna komunikacija sa vjernicima-građanima. Zar čekaju signal sa vrha, pa tek tada dignuti glas?! Zar se tako na isti način ne ponaša i bešćutna EU administracija, kao i administracije brojnih država. Gdje je tu osobnost i racionalno razmišljanje svakog čovjeka umjesto slijepe poslušnosti, koja nas sve tjera u duboke podjele i neprijateljstva među ljudima i narodima. Zato sam i pisao kolumnu, koliko nekome vrijedi njegov narod i država, zar je to ona mjesečna plaća, uglavnom bijedna.

Naša svakodnevnica se odvija po receptu, svakog tjedna kost jedna, a tada nastaje zvučno i orkestrirano glodanje. GK je dobro napisao o sindikalnom referendumu, referendum se je gospodo u Vladi dogodio. Ako se broju članova sindikata dodaju njihovi istomišljenici, rodbina, prijatelji i drugi tada lako dođemo do barem dva milijuna potpisnika. Predlažem im da novac predviđen za referendum a to je oko 170 milijuna kuna, Vlada upotrijebi za gradnju jaslica i vrtića ukoliko želimo imati budućnost i naroda i države, a isto se odnosi i na Crkvu, koja je to stavila na marginu a sa propovjedaonica samo slušamo žalopojke. Govoriti otvoreno i bez mržnje je dužnost svakog iskrenog vjernika, bez obzira o kome se radi u traženju istine koja će služiti svakom čovjeku, vjerniku i nevjerniku.

Na kraju predlažem skorom dolasku nove vlasti koja će počivati na istinskoj volji naroda, ono za što se više od desetljeća zalažem kao pojedinac a to je oprost svim građanima koji su osumnjičeni ili osuđeni za ratna zbivanja uz uvjet da se dođe do istine.

Svim građanima koji su došli do bogatstva mimo zakona i morala imovina oduzme, a ostavi im se za pristojan život zbog njihove djece i uz njihovu suradnju u mjeri u kojoj je to objektivno moguće kako bi se nepravda poništila a ne napravila nova.

Akt oprosta i milosrđa je bitna odrednica ljudskosti, vjere i ljubavi prema čovjeku i bližnjemu. Bez toga nema i ne može biti suživota među ljudima, rasama  i narodima diljem planete.

Prekid suradnje sa Haaškim tribunalom koji je ustanovljen na bazi perfidne politike moćnika a ne pravde i istine. Upravo taj sud je vjerna slika i EU i OUN koje su samo kišobran bezdušnih svjetskih moćnika koji žele vladati svijetom i zadovoljavati svoje patološke potrebe.

Sve drugo bi vodilo u permanentnu destrukciju što i jest cilj tih moćnika i njihovih slugu. Sebičnost je njihova prava karakteristika, a upravo sebičnost jest izvor svih zala ovoga svijeta.

Josip Kokić


{linkr:related;keywords:josipa+koki%C3%84%C2%87a;limit:5;title:vezani+%C3%84%C2%8Dlanci}