HRVATSKA PERMANENTNO U FOKUSU MOĆNIH POJEDINACA I SKUPINA IZ EUROATLANTSKIH INTEGRACIJA KOJI JE ŽELE  PONIŽAVATI DO KRAJNJIH GRANICA U IZRAVNOJ SURADNJI SA HRVATSKOM VLAŠĆU

Ta agresija je u biti oduvijek, ponajviše iz razloga što smo bili i ostali katolički narod, vjeran Bogu i Papi cijelu našu povijest. Nažalost moram reći odmah u početku da isto tako ima onih u Crkvi a i u Vatikanu koji očito nisu skloni Hrvatima i koji su također u sprezi sa tim integracijama. Riječi Ivana XXIII zvanog Dobri Papa koji se izravno žali na pojedince iz vlastitog okruženja to itekako potvrđuju. Isto je i sa moćnim pojedincima iz našeg klera koji su također u sprezi sa onima iz Vatikana. Da nije tako zar bi mi bili danas u ovom bijednom položaju u kakvom jesmo, jer smo izgubili tu unutarnju snagu, duhovnu i moralnu a time i materijalnu. Doduše u zadnje vrijeme, o čemu sam pisao ipak dolazi do buđenja i ohrabrenja unutar klera onih kojima je do sada nedostajalo hrabrosti za izravniji govor, i ne samo govor već i više od toga, što znači i djelatno i učinkovito. Ako sada ne iznjedrimo tu unutarnju energiju i vjeru kao bitan dio našeg identiteta koji nas je i vodio kroz povijest, tada smo zbilja na putu bespuća koje nam naši neprijatelji pripremaju zlobno i uporno. Domaća peta kolona upregla je sve sile da što prije postanemo bijedna i posve nevažna članica te mega države posve trule u svim segmentima zvana EU, primarno po vlastima a ne narodima koji se bore za vlastito preživljavanje. I oni se bude ali ne dovoljno upravo zbog tog preživljavanja, koje im onemogućava dublje razmišljanje a time i snažniji otpor okovima koje im nameću njihove vlastite vlasti, kao i nama samima. Sinoć slušam ovog našeg ministra-ministranta gospodarstva u emisiji Otvoreno o mirovinama, koji je pravi reprezentant interesa  protivnih narodu, bahat i nekulturan u odnosu na druge sudionike emisije. Voditeljicu je doveo do ponižavajuće razine u potpunosti je ignorirajući uzimajući vrijeme na štetu drugih. Sjetimo se njegove izjave kako je dobro što su banke u stranim rukama. Jasno nakon toga postaje ministar gospodarstva imenovan od premijerke Jace Vlaisavljević i njenih podupiratelja. Sličan ali blaži je i ministar- ministrant Čobanković koji jede parizer, paštetu i hrenovke, apologet sve bijede u poljoprivredi. Uostalom to je i posve vidljivo gledajući kako se koprca u izjavama u koje ni sam ne vjeruje ali ih zdušno izgovara. Sjećam ga se još iz Vukovara 1999 kad je mojoj malenkosti koja se je žrtvom izborila za Dan sjećanja na Vukovar, doprinio zabrani moje nazočnosti da budem blizu križa na groblju 18.11.1999.

Kao što u naše strukture vlasti nitko ne može ući ako nije izraženi klimavac i bezpogovorni podupiratelj onih iznad njega, tako je i u međunarodnim strukturama, čast rijetkima. Upravo ta piramida i jest kreator svih zala diljem svijeta a naša šutnja i pasivnost ih ohrabruje i širi njihove granice. Globalizacija i jest njihova podla izmišljotina, poput komunizma ili nacizma, koji su zatrli milijune nevinih žrtava. Zar ptičja gripa, svinjska gripa, GMO, brojne kemijske tvorevine kancerogenog sastava za djecu i odrasle, uništenje tisućljetnog sjemena u Iraqu, brojne protuprirodne međuljudske veze, nisu dokaz njihove pogubnosti za cijeli svijet. Ministrica zdravstva iz Poljske gđa. Ewa Kopacz svojim hrabrim istupom o cjepivu i demaskiranju te prljave rabote i podvale je pravi primjer i uzor hrabrosti jedne žene, svjetske heroine. Gdje su ove naše kukuriku žene u Saboru i brojne feministice. Jesu li dale javnu potporu gđi. Kopacz. Jasno, bio je muk a ministar Milinović ???!!!. Nedavno sam pročitao jednu važnu misao vezano uz zemlju, a i prisjetio se filma Prohujalo s vihorom a glasi: Čovječe budi sluga zemlje a gospodar svoje žene. Kukuriku žene bi odmah digle svoj kričavi  glas protiv, ali mogu kratko odgovoriti: Onaj tko poštuje zemlju iz koje je ponikao ne može biti ni u snu loš gospodar. Kako čovjek može u beskraj voljeti svoju majku, sestru a ne ženu ako i ona poštuje zemlju koja ih hrani i biti gospodar u negativnom smislu?!

Josip Kokić