Vijesti

Skandal trese Austriju - pojavio se video uvredljiv za premijera Kurza

Skandal trese austrijsku vladu. Heinz-Christian Strache, zamjenik austrijskog premijera Sebastiana Kurza je u subotu ponudio ostavku. No, to ipak Kurza nije spriječilo da raspusti vladu i najavi nove izbore koji bi se trebali održati u 'najkraćem mogućem roku'. Sada se pojavio i novi video uvredljiv za premijera Kurza.  

Za koga glasovati: Hrvatske suvereniste ili Neovisne za Hrvatsku?

U nedjelju 26. travnja 2015.g. u Gradu Šibeniku održani su izbori za članove vijeća gradskih četvrti (VGČ) i članove mjesnih odbora (MO). Hrvatska konzervativna stranka (HKS) izašla je na izbore samostalno i osvojila ukupno 24 mandata ili 7,12 posto od ukupne brojke od 337 mandata, te i osvojila većinu mandata u po jednom VGČ i MO.

I Crnogorci su bili Hrvati, nikada Serbi

Zamjenom naziva Bela nazivom Bijela Hrvatska zanijekana je hrvatska rana srednjovjekovna povijest jer Bela Hrvatska je Abelova Hrvatska koja nije prihvatila Novi zavjet, što znači da se tamo štovao samo Stari zavjet, a to nam pokazuje da su ti Hrvati tamo došli sa semitskih prostora prije pojave hebrejskog Starog zavjeta. Abelovom Hrvatskom su je nazvali Franci.