Uznemireni partizansko - komunističko - udbaško - oznaški "zaslužnici" ovih dana zbijaju redove i očajnički napadaju ministra Karamarka ...

Nakon najnovijeg istupa ministra Tomislava KARAMARKA i iznošenja podataka o policijskim izvidima na području Hrvatske, kako je evidentirano 731 lokacija od čega su 672 masovne grobnice, te kako su provedene 82 ekshumacije u kojima je pronađeno oko 1900 posmrtnih ostataka, obavljeno je preko 1800 obavijesnih razgovora a podneseno je ukupno pet kaznenih prijava, intezivirani su očajnički orkestrirani napadi na njega i MUP s cljem zaštite još živućih počinitelja tih zločina.

>>Vjerovali ili ne: Mesić tvrdi - "Masovna stratiša su uglavnom mjesta poslijeratnih bitaka između partizana i odmetnika"

>>Neo-Komunisti prijavili ministra Karamarka zbog najnovijih komentara o komunističkoj eliti koja vlada u Hrvatskoj

>>Dragovoljci zaprepašteni Mesićevim pritiskom na policiju i sud

Svima u Hrvatskoj je više nego jasno da su neki od počinitelja tih svirepih zločina i glavni protagonisti komunističkog sustava živi i danas, te da još uvijek oni i njihova djeca imaju utjecaja u medijima, u politici, u pravosuđu ...

Sve su učestaliji medijski istupi nekadašnjeg šefa OZNE u Karlovcu Josipa BOLJKOVCA, koji bi ubrzo trebao biti uhićen pod sumnjom da je umiješan u poslijeratne zločine nad ratnim zarobljenicima na karlovačkom području.

Stoga mu je nedavno njegov veliki i bliski prijatelj Stjepan MESIĆ pružio svekoliku potporu, nakon čega su zajedno ustvrdili:"On nije ubijao po logorima, kako tvrdi Karamarko, nego se obračunavao s terorističkim grupama na području bivše Jugoslavije". Matija BOLJKOVAC, sin Josipa BOLJKOVCA, išao je i korak dalje te ustvrdio kako je "jedan od razloga Karamarkovog osvećivanja njegovom ocu taj što ga 1990. godine Boljkovac nije htio primiti u policiju "jer je bio – nesposoban".

Informacije u javnosti o skorom Boljkovčevom uhićenju već ranije je potvrdio i njegov odvjetnik Anto NOBILO, inače sin njegovog partizansko-komunističkog-oznaškog kolege iz ratnog i poslijeratnog razdoblja, koji će po mnogima, uz još nekolicinu komunistički podobnih odvjetnika, tijekom sljedećih godina imati PUNE RUKE POSLA u obranama očevih partizansko-oznaških drugova.

>>Nobilo, posljednji odvjetnik krvave Jugoslavije

Iako je istraga započeta još 2003., otvoreno više lokaliteta masovnih gubilišta, otkrivene brojne jame prepune skeleta, brojne iskaze i dokumentaciju više jednostavno nije moguće ignorirati, Nobilo politikantski potvrđuje kako ima informacije da policija priprema uhićenje Boljkovca, te da to ne čini radi zadovoljenja pravde već iz predizbornih razloga.

1_bulat_boljkovac_manolic
(Rade Bulat, Josip Boljkovac i Josip Manolić)

Nadalje, NOBILO navodi kako je optužnica protiv Boljkovca "dio Karamarkova miraza HDZ-u u predizborno vrijeme". Naglašavajući godine starosti svog klijenta, iznosi politikantsku tezu kako se preko leša jednoga čovjeka želi popraviti politički rejting stranke.

Obzirom na "kratkoću hrvatskog pamćenja", za podsjetiti je kako je upravo Anto Nobilo, kao jedan od mladih i nadobudnih komunističkih tužitelja u procesu protiv Andrije ARTUKOVIĆA, gradio svoju karijeru. Tada mu nisu smetale godine starosti i bolest Andrije Artukovića.


Politička scena