Kao što Vam je poznato, ove godine se provodi popis stanovništva što je ustvari maska za provođenje “obavijesnog” razgovora. Treba se priznat da puno ljepše i pristojnije zvuči “popis stanovništva” od privođenja jednog po jednog u policijsku stanicu na informativno ispitivanje.

Tko ili što stoji iza ovog zakona?

Potrošit će se 200 milijuna kuna, što je opet jeftinije od pojedinačnog ispitivanja, na nešto što već posjeduju. To nam daju na znanje u “ zakonu o popisu stanovništva, kućanstva i stanova u RH 2011.godine”, članak 9., “ Ako popisivač u vrijeme popisivanja ne zatekne osobu obuhvaćenu Popisom, a podatke ne može prikupiti na način propisan u stavku 1. ovog članka, ostavit će osobi pisanu obavijest o dužnosti davanja podataka u nadležnome popisnom centru najkasnije do 28. travnja 2011. ”

Pa što će im popisivanje, ako sam već na nekom obuhvaćenom popisu? Lijepa igra riječi, ali pitanje je u službi koga. Dalje u zakonu, oni koji čitaju i razmišljaju uvidjet će i članak 45. u kojem stoji:

“Novčanom kaznom od 300,00 do 800,00 kuna kaznit će se za prekršaj:

1. osoba koja odbije dati podatke koje od nje traži popisivač ili druga ovlaštena osoba za Popis ili ako da netočne ili nepotpune podatke,

2. osoba koja se ne odazove na pisanu obavijest popisivača u skladu sa člankom 9. stavkom 2. ovog Zakona.”

Kako će oni znat da sam odbio sudjelovati, ako me nitko nije prijavio? Kako će kazniti nekog za koga ne znaju? Kako će znati da je netko dao netočne podatke? Dakle, oni popis imaju. Ali to znamo već od rođenja gdje nam daju JMBG, danas su nam priljepili i pravdoljubivi OIB, na policiji imaju putovnice i osobne, imaju nas i u zdravstvu, mirovinskom i zavodu za zapošljavanje. U bankama, ali nemaju i ne poznaju naš mozak (savjest, razum, moral).

Oni žele informaciju koliko su njihove metode učinkovite, koliko manipuliraju i upravljaju ljudima. Metode su im mnogobrojne, ali nabrojat ću samo neke. A znajte da to nisu ni urote ni zavjere već stvarnost. Sve je veći broj nepoznatog i nepotrebnog zaprašivanja i zračenja. Tu se ubrajaju i chemtrail-ovi. Sustavno uništavanje “seljačke” zdrave prehrane i prisiljavanje na kupnju u trgovačkim centrima zagađenu, umjetnu i modificiranu hranu. S tim su izazvali svakojake bolesti za koje nam onda nude lijekove. Najjača metoda su mediji, a televizija je broj jedan. Tu nam u svim emisijama nameću svoje stavove, ispijaju mozak raznim sapunicama i filmovima (kojima najviše podlježu djeca). Reklame ne treba ni spominjati. Prije udarnih emisija, od sedam reklama, pet je za lijekove. Tu je i žuto-crni tisak koji je sve masovniji. Stvaraju pritisak, užurbanost, zauzetost-robovanje, kako bi uništili obiteljske zajednice. Obitelj je ključ cjelog čovječanstva, tu su sačuvane sve moralne vrijednosti, tradicije i istina. Poskupljuju školovanje jer im treba što manje ljudi koji razmišljaju i stvaraju. Oni su im prijetnja itd.

Sa pitanjima skriveno pokušavaju saznati dali prihvaćamo nametnuto i koje metode treba poboljšati. Pitanja možete pogledati na www.dzs.hr.

Drugi problem je financiranje. Od kud republici Hrvatskoj, koja je u velikim dugovima i nameće razne harače, novac za popis. Popisali su nas 1991., zatim su nas poubijali koliko su mogli, protjerali sve što nisu ubili, tu su kasnije i samoubojstva mladih i branitelja. Nisu očekivali da ćemo se obranit i preživjet. Veliki broj se i vratio, iako na golu zemlju, i opet rade i stvaraju. Sad im zato treba statistika. Jer, kako objasnit da republika Srbija neće popisat svoje stanovništvo. Sumnjam da je zbog novca, jer bi im EU sile posudile da im je to u interesu. Razlog je što bi doveli u pitanje povijest koju sada pišu. U Srbiji bi valjda “falilo” dva milijuna stanovnika, koje su okupatorski naselili u RH i RBiH, a kod njih rata nije bilo. Kako objasnit da se u Hrvatskoj i BiH gdje je rat bijesnio i gdje su “stradali i protjerani jadni srbi”, njihov broj povećao, a Hrvata smanjio?

Mnogi će reći da je popis svjetska praksa i da tu nema ništa lošeg, to je samo radi statistike i slično. Ali iz samog zakona je vidljivo da popis i statistiku imaju. Što nekog briga dali sam ja homo ili ne, koliko često se vraćam kući, od čega bolujem i ostale stvari. Smatram da je ovo velika prevara, a s druge strane pranje novca. Ja im 800 kuna ne dam. Sad pišu zakone kako bi kazne prisilno naplatili tj. Ukrali. To ću pokušat spriječit, a četiri dana zatvora ću valjda izdržat.

 

Davorin Meštrović