Hrvatsko-srpski par, poznat po ljetovanju na Brijunima za 7kn, Nenad Stazić i Milanka Opačić, uz pomoć Zorana Milanovića, uspjeli su eliminirati i Ljubu Jurčića iz SDP-a, čime su u SDP-u potpuno zavladali pro-YU orijunaši i Srbo-komunisti.

Dr Jurčić, kojem je inače Vlada ukazala povjerenje, imenujući ga prinudnim upraviteljem Podravke, a Zoran Milanović se zaklinjao u nj kao premijera, posljednji je u nizu čistki koje SDP provodi u svojim redovima. Prije njega odstranjeni su: branitelj Ivica Pančić, Hercegovac Milan Bandić i preobraćenik Zdravko Tomac. Sljedeća na redu za odstrel je, još preostala, Željka Antunović!

pancic_tomac_bandic
(Ivica Pančić, Zdravko Tomac, Milan Bandić - SDP-ovi disidenti)

Na taj način, Zoran Milanović će, prije izbora, SDP potpuno „očistiti“ od hrvatskih komunista i riješiti se svih najbližih suradnika Ivice Račana. Milanović, koji je isključivo odbijao sudjelovanje SDP-a u Vladinoj inicijativi za ulazak Hrvatske u EU, te se na Premijerkin poziv nije želio odazvati, sada, kojeg li apsurda, pokreće INICIJATIVU žurnog ulaska Srbije u EU.

Izgleda da je na pomolu novo BRATSTVO I JEDINSTVO „naših naroda“, pod vodstvom pro-YU orijunaša na čelu sa Zoranom Milanovićem i SDP-ovih Srbo-komunista, koje je već jednom krvavo završilo, a Hrvati ga preskupo platili!

milanovic_antunovic

(Zoran Milanović i Željka Antunović)


Politička scena