“Naša borba i otpor svakom fašizmu, nacionalizmu, rasizmu, mačizmu, heteroseksizmu i nasilju nije završena. Pred nama je desetljeće – naših drugih deset – zrelosti, rasta i novih pobjeda”, riječi su koje su navedene u proglasu organizatora 10. po redu “Zagreb Pridea”, koji je najavljen za 18. lipnja 2011. godine.

Budućnost Hrvatske u rukama pedera?

Deseta po redu Povorka ponosa, kako najavljuju aktivisti Iskoraka i Kontre, trebala bi se održati pod sloganom "I budućnost je naša", a isti se u proglasu poslanom svim medijima, “s ponosom  prisjećaju do kojega je stadija Hrvatska dogurala” od prve parade 29. lipnja 2002. kada su “nježni” prosvjednici za prava seksualnih manjina ostalom normalnom hrvatskom narodu poručili: "Nismo vreće za iživljavanje i klaunovi za ismijavanje!".

Kažu i kako su 2003. godine poručili organima građanske sigurnosti da je "policija tu da štiti svaki poljubac", godinu dana poslije slogan je bio "transrodno je zgodno"; dok su 2005. poručili "Za brak spremni!". Godine 2006. Pride je imao “internacionalan” predznak i poručivao je "sise i guzice su lijepe", dok je 2007. slogan bio "ormar za odjeću, ne za ljude".


Koliko, u stvari, Hrvatska može progutati? Katoličanstvo kao čarobnjaštvo?!

Godinu dana kasnije, ova je ofenzivna “pedersko-lezbijsko-antifašistička organizacija” na zagrebačkim ulicama, i to pod jakim pod nadzorom policije, poručivala "S naše strane ulice je toplije"; godine 2009. govorili su kako je "Pride i domoljubni čin", dok u njihovom proglasu za 2010. godinu stoji ovo: “Organi reda su nas služili dok smo 2010. išli dublje, slaveći slobodu rodnog izražavanja, ljubavi i seksualnost svih ljudi kroz bezbroj naših rodova i izričaja. Jer Hrvatska to može progutati.”

Koja suptilna igra riječi! Lako se pederima s Hrvatima u ovakvoj državi , s ovakvim vodstvom zezati! Ali polako! Doć će maca na vratanca! Nadajmo se, nakon izbora!

“Pravo da se naše ljubavi i naše životne zajednice priznaju i definiraju zakonima još nije ostvareno, ali i ta je pobjeda pred nama. Jer Hrvatska će biti katolička kao Španjolska.” - kažu organizatori nadalje u proglasu, te ističu kako će se “izboriti za emancipirano i laičko obrazovanje u našim školama i fakultetima u kojemu će svako dijete imati pristup seksualnom odgoju neopterećenom predrasudama, religijom i čarobnjaštvom. Jer znanje oslobađa.“

Svako dijete “će imati pristup seksualnom odgoju neopterećenom predrasudama, religijom i čarobnjaštvom”??????? Je li ovima jedinkama na glavi rastu rogovi? Ili su čitavu Hrvatsku preoteli sotonisti? A pogotovo su zaposjeli one na Markovom trgu i na Patovčaku?

Oni su svugdje! Danas u Vašem gradu, sutra u Novom Sadu!

Izriču nadalje ovi "antifašisti", koji su sebi za cilj postavili borbu protiv navodnog neoustaštva i nacionalizma i ovo: “Izgrađivat ćemo naše obitelji, odgajati i školovati našu djecu, podržavati se u znaku ljubavi i solidarnosti, imati veliku, ponosnu i samosvjesnu LGBTIQ zajednicu, društveno odgovornu i utjecajnu. Jer mi smo svugdje.”

Ajme majko, kažu da su oni svugdje! Možda već sutra i u Vašem gradu, i u Vašem stanu, i u vašoj obitelji! Dragi narode hrvatski, da li vam je strah već polako počeo ulaziti u kosti? Čini mi se kako čujem brujanje snažnih motora! Evo, ih, stižu na traktorima! Da to nisu povratnici?

Borci protiv Kaptola s malim “k”

“Zajedno s drugima, zalagat ćemo se za puno poštivanje načela i prakse laičke države i vrijednosti laicizma u skladu s Ustavom RH radi osiguravanja autonomije našega društva od bilo kojeg konfesionalnog utjecaja. Jer trebamo manje kaptola, a više zakona.”- kažu dalje u proglasu, a mi se možemo zapitati:

S kojima to drugima će se oni boriti za zakone, a protiv kaptola, pri čemu “Kaptol” pišu s malim slovom “k”? Možda pod “drugima”misle na predsjednika ( za kojega znamo koliko je nježan kompozitor finih manira, snježno bijelih ruku i još finijeg glasa, koji bi i najgoru moguću vijest mogao izgovoriti bez ikakvih emocija!-ravna crta), ili možda na predsjednicu Vlade (koja, kako znamo, nije u braku, a do sada je zabilježeno kako je jedini muškarac na kojega je reagirala bio sadašnji austrijski zatvorenik i pjesnik erotske gay poezije, čiji je bila privjesak!).

Rekom i geyevi protiv Sačićevog ABH!

Možda “uzoholjeni peškirići” misle na REKOM-ovce, na Teršelićku (čiji pogled i kapica govore i više od 1000 riječi), na “nježnog” Jandrokovića, ili možda Pusića, ili one feminizirane likove s TV-a, s kojima nas svakodnevno bombardiraju: Ciganovića, Modnog Mačka, Luku Nižetića...

Naime, jasno je kako ne računaju na podršku generala Gotovine, Markača, Sačića (pri čemu on i njegova stranka ABH, kao i Hrast u medijima nemaju 0,000001 % prostora, za razliku od gayova i lezba, s čijim nas izjavama svakodnevno maltretiraju. Čak i više nego s ulaskom Hrvatske u EU, zatvaranjem 23. poglavlja, a posljednjih dana i s “boležljivim milim i nevinim starčićem Ratkom Mladićem”.

Pederi će ustrajati protiv nacionalizma?

“Bespoštedno, odlučno i beskompromisno ćemo ustrajati u suzbijanju fašizama, neoustaštva, nacionalizma, ksenofobije, šovinizma i seksizma – do njihovog potpunog nestanka. Jer s fašistima se ne razgovara.” - kažu domaći “borci za prava seksualnih manjina” nadalje u svom proglasu.

Na koga su ovdje mislili i kome su ove riječi upućene? Možda upravo Hrvoju Hitrecu ili generalu Sačiću, kao i onim Hrvatima koji u Hrvatskoj danas imaju jaja reći da su Hrvati, pri čemu te iste pripadnike hrvatskog naroda pisci ovog proglasa nazivaju “nacionalistima” i pripadnicima “neoustaštva”.Gdje oni uopće vide to navodno neoustaštvo?

I dajte, pederi i lezbe i ostali navedeni potpisnici ovog čudnovatog proglasa, prosvijetlite nas Hrvate - ekstremne i zadrte desničare, kleronacionaliste, neoustaše, ognjištare, ksenofobe, šoviniste, seksiste i heterosexualce: Od kada je biti nacionalist u Hrvatskoj, ili bilo gdje,  nepoželjno? Znate li Vi uopće što znači riječ “nacionalist”?

Hoće li psi izgristi prajdovce?

I prijete hrvatskom narodu pisci proglasa naposlijetku i ovim riječima: “Svake godine i dalje ćemo koračati u Povorkama ponosa Zagreb Pridea, boreći se za potpuno i dostojanstveno pravo na slobodu javnog okupljanja i izražavanja svih ljudi. Jer psi laju, a prajdovi prolaze. “

Nakon pročitanog proglasa o Povorci ponosa Zagreb Pridea, svi mi normalni Hrvati možemo sebi postaviti pitanje: Jesmo li mi normalni? Jesmo li mi Hrvati normalni, kad u samostalnoj, neovisnoj i suverenoj zemlji nešto ovako dozvoljavamo? Jer ovo su prijetnje! Prijetnje jedne neznatne manjine velikoj većini! Baš kao što manjina iz Hrvatskog sabora tlači čitav hrvatski narod s neminovnim i nealternativnim ulaskom u neželjenu EU!

Zašto bi nas to u stvari trebalo čuditi, kad znamo kako su danas na čelu Hrvatske, a tko drugi, nego geyovi i lezbe, koji nad normalnom većinom hrvatskog stanovništva provode teror, dok u isto vrijem vode totalno gayevsku politiku (čitaj: slugansku politiku spuštenih hlača!).

Ali nema veze, jer polako, ali sigurno, na ulice hrvatskih gradova pristižu i povorke organizirane pod zajedničkim naslovom “Proud to be Croat”, a čiji bi slogan mogapo biti: “Pederi, vidimo se nakon izbora!”

I na koncu, nemojte do tada zaboraviti traktore napuniti gorivom!

Mila Marušić