Sva četiri snimljena dijela ovog odličnog predavanja o Bilderberg skupini održanog prošle godine u Zagrebu ekskluzivno s hrvatskim prijevodom napravio je 4D Portal.

Daniel Estulin

Daniel Estulin je autor knjiga "Istinita Priča o Grupi Bilderberg" i "Gospodari Iz Sjene", a njegove  knjige su među najprodavanijima na svijetu.

Estulin je jedan od najvećih svjetskih autoriteta kad je u pitanju Grupa Bilderberg. Zbog toga što je njegova knjiga rasprodana širom svijeta u preko 3,5 milijuna komada na gotovo 50 jezika, s postojanjem ove nevjerojatno moćne i vrlo tajnovite organizacije su danas upoznate široke narodne mase. Jedan od glavnih ideologa Novog svjetskog poretka, je još 1991. otvoreno govorio o tome:

"Zahvaljujemo se Washington Postu, New York Timesu, Time Magazinu i drugim velikim kućama čiji su direktori prisustvovali našim sastancima, održali njihova obećanja i čuvali diskreciju gotovo četrdeset godina. Nama bi bilo nemoguće razviti naš plan za svijet da smo bili izloženi očima javnosti tijekom svih tih godina. No svijet je danas sofisticiraniji i spremniji za put prema Jednoj Svjetskoj Vladi. Nadnacionalni suverenitet intelektualne elite i svjetskih bankara je sigurno poželjnije rješenje od nacionalnih samoopredjeljenja prakticiranih u prošlim stoljećima", David Rockefeller - Konferencija Bilderberg Grupe 1991 godine u Badenu, Njemačka.

1. dio

2. dio

3. dio

4.dio


{linkr:related;keywords:daniel+estulin;limit:5;title:vezani+sadr%C3%85%C2%BEaj}