Nakon odlaska dr. Franje Tuđmana u vječnost, jugokomunistički izrodi digli su glave i ponovno nasrnuli srbizirati Hrvatsku od Mesića do Josipovića. Počeli su cvjetati Pupovci na svim razinama kojima su se pridružile lezbo babe pušićke i svekoliki jugootpad hrvatskoga naroda i Hrvatske.

Samo kakve izdajničko kriminalne rabote su zavladale Hrvatskom. Pantovčak je pretvoren u jugo udbaško leglo Mesićizma a Grič Sanaderizma. I onda su se počeli natjecati tko će više uništavati i razarati tekovine Domovinskoga rata. Plodova njihovih vladavina bit će sve dok se nalaze na položajima vlasti u Hrvatskoj na svim razinama. Vidimo tko su sve savjetnici oba spola na Pantovčaku i tko su sve čelnici i zastupnici u Hrvatskom saboru. Zar je onda čudo što se povampireni srbofašizam širi Hrvatskom u tako drastičnim razmjerima.

Podizanje četničkog spomenika i njegovo otkrivanje u takozvanom "Srbu" je zločinački primjer srbiziranja Hrvatske. Tim spomenikom je rehabilitirano četništvo sa svim njihovim zločinima pod njihovim kapama i znakovljem, i to od najviših čelnika Hrvatske. A eto jadni hrvatski branitelji se ubijaju. Dovođenje povampirenih srbofašista u Jadovno nad Šaranovom jamom za koju srbofašisti tvrde da se u njoj nalazi do četrdeset tisuća srpskih žrtava među kojima su i djedovi Borisa Tadića i Slavka Goldsteina te im se tobože pale svijeće u spomen skupa sa lezibabom pušićkom i ministrom Mesićem a ta ista Šaranova jama je potpuno prazna bez i jednoga kostura u njoj, što se tvrdi u Hrvatskom listu od 2. srpnja ove 2011. godine, s riječima i fotografijama.

>>Velika povijesna podvala i laž: Hrvatske kosti u Šaranovoj jami pretvorili u srpske

>>Laži pred kojima zastaje pamet: Cijeloj Hrvatskoj podvaljena Šaranova jama kao masovna grobnica Srba i Židova

Kuda je nestalo četrdeset tisuća Srba iz Šaranove jame skupa s djedovima Tadića i Goldsteina, ako se nisu pretvorili u vampire. Jedan ugledni Židov Izraela nam tvrdi kako nitko nema veće neprijatelje od Srba Hrvatima. Srbi su tako i toliko oblagali Hrvate zločinima da prosječni Izraelac vjeruje kako nema genocidnijeg naroda na svijetu. Čudo da hrvatski izrodi nisu doveli i Shimona Peresa nad Šaranovu jamu, pa da uzvikuje o zločinačkim Hrvatima, koji su sjekirama, čekićima i kamenjem umlatili nepregledno mnoštvo Srba i Židova u Šaranovoj jami.

Neka je sram hrvatskih izdajničkih struktura koje podržavaju te laži za koje će prije ili kasnije morati odgovarati pred hrvatskim narodom.

 


Mate Ćavar