Skandal u Sinju, u sklopu kojega su, navodno, tri policajca u civilu pretukla dvojicu Sinjana koji su premijerki zazviždali, a o kojemu je više u srijedu pisala Slobodna Dalmacija, a vijest su prenijeli portali poput Indexa i ostalih, navodi nas na razmiljanje o tome, od čega danas sve novinari u Hrvatskoj pokušavaju napraviti skandal. I u čiju korist, i za kakve novce?

Svakako, bio ovo istinit ili namješten i lažan događaj, čini se kako običnom hrvatskom puku stvari u svezi antihrvatskih medija svakim danom postaju sve jasnije i jasnije. I to pogotovo nakon što je nakon veličanstvene proslave Dana domovinske zahvalnosti u Čavoglavama, na kojoj je u domoljublju bilo ujedinjeno oko 140 tisuća ljudi, u medijima objavljeno samo to kako je policija od cijelog tog miroljubivog hrvatskog mnoštava privela 13-oro navodnih izgrednika s ustaškim kapama na glavi, a pri čemu nitko od ovih ostalih 139. 987 Hrvata te “izgrednike” s kapama nije nigdje uspio uočiti.

Srednji prst za Borisa Tadića i sve ostale Srbe s kojima nas Hrvate mediji maltretiraju!

Hrvati su napokon došli do saznanja kako tzv. hrvatskim medijima ne mogu vjerovati, i to pogotovo nakon što je čitav hrvatski medijski prostor ovih dana zatrpan izjavom srbijanskog predsjednika Lepog Bore-Borisa Tadića (čiji je najbolji drugar Ivo J.), kojom on, kako antihrvatski mediji prenose, “oštro osuđuje” premijerkin pozdrav povodom Dana domovinske zahvalnosti generalima i hrvatskim herojima Gotovini i Markaču.

Zašto Hrvati moraju slušati što Boris Tadić misli? I zašto bi Hrvate trebalo biti briga koga on najoštrije osuđuje? Pa Boris Tadić je bio ministar u vrijeme agresije na Hrvatsku, i sad bi Hrvati trebali s uvažavanjem slušati njegovu osudu, a njegova zemlje Srbija je izvršila agresiju na Hrvatsku?

Srednji prst i za nekog tamo Mitrovića, TV Pink i srpske silikonske pevaljke!

Zašto Hrvati u medijima moraju slušati o nekome tamo Srbinu koji je vlasnik nekakvog TV Pinka, a koji nama Hrvatima upućuje nekakve prijetnje, kako će izbaciti iz svog TV programa reklame u kojima se vrši promidžba hrvatskog turizma? Ma tko je taj lik uopće i što će Hrvatskoj on i njegove reklame, i uostalom, zašto bismo se morali reklamirati u Srbiji? Kako bismo na Jadran privukli neosuđene ratne zločince, koji su posljednji put u Hrvatskoj ljetovali odjeveni u četničku uniformu?

Zašto Hrvati (oni koji gledaju te programe na televiziji) svakodnevno u nekakvim trač emisijama moraju slušati “vesti iz mile Srbije”, o srbijanskim tajkunima i prekodrinskim silikonskim pevaljkama? O srbijanskim “zvezdama i zvezdicama? O srbijanskoj “nevesti” Severini, kojoj, kao, bre, budući suprug, srbijanski kralj bakra (op.a. čitaj, staroga željeza!) gradi vilu u Čačku, ali će isto živjeti u Splitu?????!!! Zašto moramo, mi Hrvati, na hrvatskim televizijama slušati o svim tim srpskim redikulima, kojima mediji daju važnost? Kao da nam nije dosta i naših, hrvatskih redikula?

Živimo li, mi Hrvati, još uvijek u Jugoslaviji?

Svaki normalan Hrvat, od nas 4 milijuna, se nakon ovolikog svakodnevnog medijskog terora, u kojima nas tzv. novinari bombardiraju s vijestima iz agresorske Srbije, mora zapitati:

- Pa dobro, je li ovo još uvijek Jugoslavija, a Domovinski rat je bio samo san? Ili možda noćna mora, jer danas mnogih mladića, koji su 90-tih krenuli u rat protiv Srbije, koja nas je napala na našem teritoriju, danas nema. I nitko ih ne može vratiti!

U stvari, mislim kako nas, 4 milijuna Hrvata antihrvatski mediji maltretiraju s vijestima iz Srbije, i s izjavama srbijanskih političara, baš kako bismo podsvjesno sebe i uvjerili u to kako još uvijek živimo sa Srbima u istoj zajednici, pa moramo uvažavati njihove riječi i slušati što oni rade?

I mislim kako je napokon došlo vrijeme za reći jasno i glasno:

Dosta je bilo, lažovi jedni!

A svima onima kojima se Hrvatske ne sviđa, neka odsele u toliko im dragu Srbiju, jer ova će zemlja i ostati samostalna, neovisna i suverena, ma koliko se Vi, antihrvatska prodana piskarala, trudili hrvatski narod uvjeriti u suprotno!


P. J.