Njemačka savezna kancelarka, gospođa Dr. Angela Merkel dolazi u službeni posjet hrvatskoj premijerki, gospođi Jadranki Kosor.


Svi smo pozvani, iskoristiti ovu jedinstvenu priliku, da zamolimo poštovanu gospođu Dr. Angelu Merkel, da se u službenom razgovoru s gospođom Jadrankom Kosor zauzme za striktnu sprovedbu Rezolucije Europske Unije broj 1861 o Lustraciji komunista u Hrvatskoj.

Mi znademo, kakova su strašna zločinstva na ljudima, na gospodarskim dobrima, na kulturnim i sakralnim vrjednotama počinili komunisti u Hrvatskoj tijekom Drugog svjetskog rata i u poraću, a nijedan komunistički zločinac nije zato sudski procesuiran niti kažnjen.

Nažalost Republika Hrvatska po svojoj zadržanoj komunističkoj strukturi u svima oblicima vlasti, na svima razinama i u vodećim političkim strankama ima na položajima komuniste.

Republika  Hrvatska ima čak komunistički centralni komitet, kojemu je na čelu bivši udbaš Stjepan Mesić, ima organiziranu komunističku mladež i ima vodeću komunističku partiju, kako ju je još 1943. nazvao zločinac Tito:  Socijalna demokratska partija - SDP.

Po zadržanoj komunističkoj strukturi i po kultnim slavljima komunističke prošlosti Republika Hrvatska je najbliža u Europi Republici Bjelorusiji.

Posebno poglavlje su komunistički zločini izvršeni na Njemačkoj nacionalnoj manjini na prostoru čitave Jugoslavije, a napose u Podunavlju, u Hrvatskome Srijemu, Baranji i u Slavoniji.  Umjesto detaljnih opisa, evo sadržaja HTV 1 Teleteksta.

HTV 1 Teletekst 348: Iako se najstarije skupine Nijemaca u Hrvatskoj spominju već u 13. stoljeću, veće naseljavanje zabilježeno je u 17, 18. i 19. stoljeću i to na području Slavonije, Baranje i Srijema. Utjecaj njemačkih doseljenika i danas je vidljiv gotovo na svakom koraku. Do 1945.  bili su najveća i najutjecajnija nacionalna manjina u Hrvatskoj. Tijekom i nakon Drugog svjetskog rata mnogi su se iselili ili su bili protjerani, a neki su završili u logorima. Nazivaju se Podunavskim Švabama.

Voditeljica projekta Štefanija Blagas  HTV 1,  11,   42.  Nedjelja, 14. 8. 2011.

Hrvatska mora obračunati sa svojom komunističkom prošlošću i kao prvo, službeno ukinuti: Centralni komitet Stjepana Mesića, službeno ukinuti komunističku partiju SDP, lustrirati HDZ i ostale političke stranke, zabraniti djelovanje komunističke mladeži, kultno slavlje komunističkih zločinstava.

Još žive komunističke zločince se mora sudski procesuirati i kazniti. Obvezno je potrebno izvršiti reviziju i redukciju komunističkih boračkih mirovina, koji ima oko 50.000.

Ovo spomenuto i još mnogo nespomenutoga, treba se u Hrvatskoj sprovesti postupkom Europske rezolucije 1861 za lustraciju komunizma - komunista.

U ovome obveznom i potrebno djelovanju može nam iskustvom, političkim znanjem i svojim položajem u Europskoj Uniji pomoći poštovana gospođa Dr. Angela Merkel.

Sigurno je da gospođa dr. Angela Merkel ne će dozvoliti ulazak Hrvatskoj u Europsku Uniju s komunističkom hipotekom.

Zato, HAZUD sa sjedištem u Baselu, Zagrebu i u Mostaru (in statu nascendi)  moli Hrvatske institucije, hrvatske znanstvenike, Hrvatske političare i pojedince Hrvatice i Hrvate, da se pismenom zamolbom obrate na gospođu Dr. Angelu Merkel, da nam pomogne definitivni obračun sa zločinačkim komunizmom  u svima njegovim ostacima i recidivima u Republici Hrvatskoj.

Ova ista zamolba odnosi se i na Njemačku nacionalnu manjinu u Hrvatskoj, koja treba iznijeti svoje probleme nametnute komunizmom.

Zamolbe njemačkim ili engleskim jezikom upućujte poštom na adresu gospođe Dr. Angele Merkel neposredno ili posredstvom Njemačkih diplomatskih institucija u Zagrebu i drugim gradovima.

Svima unaprijed hvala za ovu akciju jer će nam ona pomoći konačni obračun s komunizmom u Republici Hrvatskoj.

Uz izraze osobitog poštovanja i najljepše hrvatske pozdrave

Mr.sc. Dragan Hazler, predsjednik HAZUD-a u Baselu