Zahvaljujući reklamiranju poznatog brenda kojem je nedavno postala zaštitno lice i medijsko-marketinškoj kampanji osmišljenoj u Amsterdamu, Jelena Rozga se pojavila i na CNN-u. Pjevačicu su za razgovor odabrali kao jednu od pet predstavnika iz cijelog svijeta.

- Kao tinejdžerica bila je talentirana balerina, da bi sa 17 godina postala pjevačica grupe Magazin. Danas je Jeleni Rozgi pozornica sve samo ne nepoznata - započeo je CNN tekst o Jeleni Rozgi koja ovih dana "odrađuje" balkansku turneju sa Bajagom.

>>Duet Jelena Rozga i Bajaga - Po diktatu iz Amsterdama propagiraju pivo i Jugosferu

- Cijeli život sanjala sam da ću biti pjevačica. Teško mi je zamisliti da radim nešto drugo - izjavila je Jelena za CNN, te dodala da nikad nije sumnjala u to da se strpljenje i težak rad isplate.

CNN piše o turneji koju je Jelena imala prošle godine, te o hitu 'Bižuterija' koji na YouTubeu pogledan deset milijuna puta.

- Smatram se sretnom osobom jer zbilja volim svoj posao. Uživam u svakom trenutku iako ponekad zna biti stresno i iscrpljujuće. Nekad nastupam i do šest puta tjedno na različitim mjestima. No, kad vidim svoje nasmiješene obožavatelje u publici, zaboravim na sve - zaključila je Rozga u intervjuu za CNN