To da su oni crveni, svima je jasno. Rade kao crveni, govore kao crveni, ruše Hrvatsku kao crveni, mrze kao crveni. Pa i sam Ivo Josipović dok je pripremao ovu vladu agenata, najavio je da će Hrvatska (naravno, s njime na čelu) opet biti crvena. Ne znači to da su svi članovi vlade komunisti i sluge KOS-a, pa ni korijeniti dripci, ali svakako svi su oni vjerni poslušnici onih koji to zaista jesu. A što se dripčarstva tiče, dripci ne trebaju biti ni mladi ni stari, ni krajnje glupi ni nadprosječno podli. Oni su jednostavno dripci. Dob dripaca,koja se je nekada vezala uz prvu polovicu životnoga vijeka propalih šarlatana, danas ne odvaja starije od mlađih.

Udruge mladih propaloga HNS-a uvijek su tu kod hohštaplerskoga SDP-a Zorana Milanovića, a svi su glasni u potpori killeru hrvatskoga športa i obrazovanja, kulture i morala, Željku Jovanoviću. I dok on gradi u Republici Hrvatskojn najveću akademiju pedofilije i pederstva, športskih skandala i nacionalne sramote, na ovim prostorima vlada partijsko uzbuđenje. Jovanović čak nudi UEFA-i lažne argumente za klevetanje države koju bi zbog državljanstva morao smatrati svojom, a njegovi partijci i sunarodnjaci iz Arkanovih postrojba kao štakori oko mrtvoga orla okupljaju se i cvile oko naše domovine..

Milanović, kao dirigent Kret-benda

Našao se je tu i Zoran Milanović, s izjavama koje graniče s dubokim kretinizmom. Teško je odrediti je li taj kretenizam zaista prirodna patologija kod tih ljudi, ili je ishitrena radna maska za obavljanje prljavih poslova za četnički ekspanzionizam i KGB-ove revanšističke sne. U svakom slučaju, fenomen tog službenog iskazanog kretenizma je opasan, ucjenjivački, agresivan i prelazi granice Republike Hrvatske. I Milanović i Jovanović i njihova organizacija, stvaranjem cijeloga niza konflikata od Istre do Vukovara i od akademskog života do športa, kao da žele pridonijeti elemente za novi oružani sukob na hrvatskome tlu, u kojem bi četnici bili beneficirani, kao 1918. i 1945. A ako rat ne mogu isprovocirati, onda će barem stvoriti ozračje iz kojeg bi proizašlo da Hrvatska nikako nije dostojna članstva u Europskoj uniji. Naprosto, njihova luda rabota cilja protiv 1. srpnja 2013.

Milanović je prilično uvjerljiv kao dirigent, Ali, šteta za njega, nedostaju mu inteligencija, kultura, bon ton i sposobnost da razlikuje boje. Živi u svijetu nekih crnih košulja, a pravi se da ne vidi crne rupe u koje baca hrvatsko gospodarstvo, umirovljenike, radnike, liječnike, odvjetnike, učitelje i profesore, pa tako i hrvatsku mladež. Njegovo znanje je zaista za bend, ali ne bend sa slovom e nego sa slovom a. Dva puta a, pa da bude jasno to što mu je u stvari njegovsa klika: banda.

Zločin prolivene krvi

Makar već punih mjesec dana režim uzaludno provocira napetosti čak i oko nogometne utakmice Hrvatska – Srbija s namjerom da zbog nje dođe do nasilja, Milanović nije uspio stvoriti do danas dovoljno mržnje a da bi krv potekla. Zastupnicu Ružu Tomašić sa svim lažima koje su o njoj izrekli on i njegovi partneri (uključivši i akademika stražnjih znanosti Jovanovića) nisu je uspjeli izbaciti iz njene poznate ravnoteže Isto tako, ni Tomislava Karamarka ne mogu navesti na neki grubi odgovor koji bi bio proporcionalan službenom ludovanju partije, sinova partije, financijskih lopova, i stražnjaka i i revolcijonara bez naroda i bez morala.

Ipak agresija ove Vlade na Hrvatsku nije prestala., koliko god je neuspješna. Zato se svakoga dana dodatno ukidaju građanske slobode, uspostavlja se verbalni delikt, incident nekih pripitih dječaka u Kistanju pretvara se u međunarodnu aferu. A kad se je stanoviti broj hrvatskih generala u mirovini sastao kako bi jasnim i iskrenim riječima podvrgli analizi hrvatsku problematiku, crveni dripci svih dobi zahtjevahu neke sankcije, koje po nikakvom zakonu ne mogu proći.

Milanović govori o Domovinskom ratu, u kojem je strani agresor izgubio i vojne i dipolmatske bitke, kao o nekom građanskom ratu. Govorit će tako i dalje, a ruljica oko njega zagađivat će i povijest i suživot između Hrvata i stranih manjina, a posebice suživot Hrvata između njih samih.

Posao za svakoga Hrvata i svakoga građanina je danas da u svoje računalo ili u neku debelu teku, svakoga dana upiše izlijeve crvene mržnje koja dolazi sa trga sv. Marka. Bit će to način na koji će svatko moći ustanoviti brzinu kojom dobivaju maha ne samo komunistička paranoja nego i komunističke pripreme da u Hrvatskoj ponovno otvore paljbu. Realnu paljbu protiv naroda i ustanova, s istinskim topništvom, u ime njihove već poznate bratske i demokratske miroljubivosti.


Domagoj Ante PETRIĆ