Nakon što su SDP-ovci eshumiranje masovne grobnice u Širokom Brijegu ocijenili "rušenjem spomenika antifašistima i kulturocidom",  reagirao je i poznati glumac Slaven Knezović.

Popularni "Grof" je tom prigodom, polemizirajući s SDP-ovcima, na svome facebook profilu i u svome osebujnom stilu napisao kako se "ne treba čuditi što se Širokom Brijegu ruši spomenik kad tamo nije nitko poginuo u 2. svjetskom ratu nego nakon njega", aludirajući na činjenicu kako se većina zločina tamo dogodila nakon okončanja borbi.

>>Eshumirana masovna grobnica u središtu Širokog Brijega

-" Hahahahaha, čuj partizanski spomenik u Širokom Brijegu...pa tu danas imas vise Kineza nego sto je bilo partizana....mene samo cudi da to nisu ranije maknuli....ti isti partizani su nakon zavrsetka rata ubili svakog desetog stanovnika Širokog Brijega...pa jos im postavili partizanski spomenik...to je isto kad bi neko postavio spomenik u Srebrenici slavnoj vojsci Ratka Mladića....pa izražavao čuđenje kad se taj spomenik ukloni...", napisao je popularni "Grof".

>>Lagumdžijin SDP protiv eshumacije masovnih grobnica: 'Još jednom potvrđeno da fašizam nije poražen'

-"Zlotvor Tito je pobio oko 18.000 ljudi u zapadnoj Hercegovini nakon završenog rata", kazao je između ostalog Knezović dodavši i da je ujak njegovog oca ubijen 1947., odveden iz kuće i ustrijeljen, navodeći tom prilikom i druge primjere.


M.J.