Osvrćući se na stanje u Vukovaru ministar policije Ranko Ostojić je kazao -  Policija radi svoj posao, nema potrebe za interventnom policijom. Naravno, nećemo dopustiti napad na policiju – rekao je Ostojić i dodao da će policija pokrenuti postupak protiv svih koji veličaju ustašku ikonografiju.

Poslije nošenja bežda zločinca Josipa Broza Tita nedavno u Zagrebu, a u čijoj je manifestaciji sudjelovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić  - nameće se pitanje – čija je policija u Republici Hrvatskoj? Za jedne vrijede jedna mjerila za druge druga, ali činjenica je po zakonu se ne radi. Ministar Ostojić grubo krši Rezoluciju, odnosno saborsku Deklaraciju o osudi zločina totalitarističkih režima. To treba podići na najvišu međunarodnu razinu!

>>Slavko Goldstein: Europski dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima nije prihvatljiv jugoslavenskoj povijesti!

Ako SDP nije slijednica zločinačke organizacije Komunističke partije totalitarnog režima, onda bi Ostojić reagirao i na slučaj s Titovim likom čije se fotografije i ikonografija promiče na paradama poput one zagrebačke? Antifašizam da, ali lažni koji je protkan Titovim komunističkim zločinima - ne! On je jednak fašizmu, nacional-socijalizmu, pa i gori, jer se provodio u  mirnodopsko doba.

>>Što si radio u Udbi, tata?

Svaki civilizirani građanin u Republici Hrvatskoj mora ga osuditi!

Udružena petokraka i kokarda skupa su razarale Vukovar, a danas ga se razara novom ćiriličnom diktaturom. Sve režime koji su istrebljivali druge i drukčije treba osuditi, a žrtvu zaštititi!


M. Marić