Višnja Starešina: Milanović je bijesan jer DORH nije ubio istragu

Pregledala sam sve papirnate vrećice po stanu, u prtljažniku, čak i na tavanu… Da i meni slučajno ili pogreškom u dostavi nije uletio neki milijunčić u gotovini, u vrećicu. Nije uletio. Zato mogu bez nervoze razmišljati što to u korupcijskoj aferi Petek – Kovačević i ostali čini toliko nervoznim dobar dio hrvatske političke i poslovne elite, a predsjednika Zorana Milanovića čak i bijesnim?

Ivica Šola: Nasilni migranti pritišću Hrvatsku

Kako su upozorili saborski zastupnici Mosta Nino Raspudić i Miro Bulj, što se migranata ili "migranata" tiče, na granici Hrvatske situacija je dramatična. Posebno je zabrinjavajuće u Unsko-sanskom kantonu, gdje je izbio pravi rat između policije i domaćeg stanovništva i migranata, koji su postali iznimno nasilni i čine ozbiljna kaznena djela.

Višnja Starešina: Vučićev ključ za jednokratnu uporabu

Što je zapravo donio srpsko-kosovski sporazum o normalizaciji odnosa potpisan prije tjedan dana u Bijeloj kući, pod pokroviteljstvom predsjednika Trumpa i koja je njegova stvarna težina? Jesu li srpski predsjednik Aleksandar Vučić i kosovski premijer Avdullah Hoti zaista "potpisali jedno veliko ništa“, kako to vidi bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović? Je li Vučić ostvario još jednu "veliku srpsku pobedu“, kako uvjerava on sam? Ili je Vučić morao potpisati nešto što je tek korak do beogradskog priznanja države Kosovo, kako to tumači Hotijeva medijska potpora?