Velški reprezentativac Gareth Bale vratio se u redove Tottenhama stigavši na posudbu iz Real Madrida. Bale je za Tottenham igrao od 2007. do 2013. kada je prešao u Kraljevski klub za tada rekordnih 100 milijuna eura. S Madriđanima je osvojio četiri Lige prvaka i dva naslova prvaka Španjolske.

- Lijepo se vratiti, Tottenham je poseban klub za mene, tu sam stvorio ime. To je fantastičan klub s fantastičnim navijačima i nevjerojatan je osjećaj ponovno biti ovdje, rekao je Bale u prvom razgovoru nakon povratka u Spurse.

- Oduvijek sam mislio kako ću se jednog dana vratiti, sada je bila prilika i iskoristio sam je. Gladan sam uspjeha, motiviran i jedva čekam početi, rekao je Velšanin.

Gareth Bale je s Real Madridom osvojio četiri Lige prvaka i dva naslova španjolskog prvaka i nada se pobjednički mentalitet preseliti u svlačionicu Spursa.

- Otkad sam zadnji put bio tu klub je napredovao i razvio se, a ja sada želim pomoći podići to na još viši nivo, osvojiti trofej s Tottenhamom bilo bi ostvarenje sna, rekao je Gareth Bale.

M.B.