Šport

Rang ljestvica FIFA-e: Hrvatska je napredovala za 16 mjesta

FIFA je objavila novu ljestvicu najboljih nogometnih reprezentacija, prvu nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.  Na najnovijoj ljestvici, zahvaljujući rezultatima na Svjetskom prvenstvu, vatreni su napredovali za čak 16 mjesta i nalaze se na sjajnom četvrtom mjestu.

Danijel Subašić se oprostio od reprezentacije

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od junaka Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje je Hrvatska osvojila srebrnu medalju, Danijel Subašić, dirljivom se porukom oprostio od igranja za reprezentaciju, prenosi Hrvatski nogometni savez.

Zagrebački Dinamo osigurao 4. pretkolo Lige prvaka

Nogometaši zagrebačkog Dinama plasirali su se u posljednje, 4. pretkolo Lige prvaka nakon što su u uzvratnom susretu 3. pretkola na svom terenu pred 12.000 gledatelja svladao kazahstansku Astanu sa 1:0 (0:0) što mu je uz uspjeh od 2:0 iz prve utakmice bilo više nego dovoljno za prolaz dalje.

Zlatko Dalić ostaje izbornik

Predsjednik HNS-a Davor Šuker i izbornik Zlatko Dalić razgovarali su o Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je reprezentacija osvojila srebrnu medalju, kao i svim drugim aspektima dosadašnje suradnje koja je započela prošloga listopada.