Društvo

Zabluda Davora Pavune

„Sveti Kuran“ kako se u ili na Bujici (12. 03. 2018.) izrazio gospodin Davora Pavuna, tj. da Isusa spominje i sveti Kuran? A evo, otprilike, što je sveti Franjo predložio sultanu:“U jeku križarskih ratova 1219. godine, sv. Franjo Asiški je odlučio poći u misijsko putovanje u Egipat.

Patnja duše veća od tereta križa

Ljubav je najveće bogatstvo spremljeno u našoj Duši. „Ljubav sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje“(Hvalospjev ljubavi). To je ljubav, kojom nas ljubio naš Isus. Tom snagom ljubavi, izbrisao je sve naše grijehe. To je ljubav, koja nikada ne umire, nikad ne prestaje.

Papa u rujnu pohodi Baltičke države

Papa Franjo će u rujnu ove godine posjetiti Litvu, Latviju i Estoniju, priopćio je 9. ožujka ravnatelj Tiskovnog ureda Svete Stolice Greg Burke, prenosi Radio Vatikan.

U Austriji jača otpor protiv surogat majčinstva

Nakon Francuske, Velike Britanije, Švedske, Italije i Rumunjske i stručnjaci iz Austrije priključili su se inicijativi borbe protiv surogat majčinstva. Surogat majčinstvo narušava ljudska prava muškaraca, žena i djece i radi se zapravo o trgovini djecom, ističe se u zaključku predstavnika različitih svjetonazora okupljenih u udruzi „Stop surogat majčinstvu" koji je u ponedjeljak 5. ožujka objavljen u Austriji.