Vijesti

Da je Srbija platila ratnu odštetu, ni jedan Srbin u Hrvatskoj ne bi bio bez struje

Vučićeva trbuhozborka, tragikomična figura političke scene u Srbiji koja svoje mjesto već poodavno najčešće pronalazi u crnohumornim vicevima i stand up nastupima komičara i koje je najveći dio tamošnje javnosti već odavno sit, premijerka Ana Brnabić, vjerno i podanički, poput pudlice slijedi vođu čopora i njegov lavež dopunjava vlastitim kevtanjem, upinjući se iz petnih žila da se to što jače i dalje čuje.

Plenković: Poruke koje smo poslali primjerene su početku nove faze u odnosima hrvatskog naroda i srpske manjine u Hrvatskoj

Poruke koje smo poslali primjerene su početku nove faze u odnosima hrvatskog naroda i srpske manjine u Hrvatskoj, rekao je u nedjelju u Sinju premijer Hrvatske Andrej Plenković. Izgledno je da će ići u Varivode, gdje je nakon Oluje počinjen zločin nad srpskim civilima. Pozdravio je i najavu predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca da će otići u Škabrnju.

Politička kapitulacija Plenkovićeve Vlade u Kninu

Svečano obilježavanje 25. obljetnice Vojnoredarstvene operacije Oluja koja je zadala završni udarac velikosrpskoj fašističkoj agresiji na Hrvatsku potvrdilo je odlučnost Andreja Plenkovića da u okviru njegove misije zadane u Bruxellesu da promjeni Hrvatsku relativizira karakter Domovinskog obrambenog rata. Njegova je misija da velikosrpsku agresiju svede u krajnjoj liniji na građanski rat, amnestirajući onaj manji dio hrvatskih Srba od odgovornosti za pobunu protiv domovine Hrvatske.

Naši su 1991. odlazili bez traktora

Zastupnici SDSS-a opet spominju svoje kolone i traktore - one kojima su odlazili nakon što su razrušili trećinu Hrvatske, pobili 16.000 ljudi, čitavih 5 godina palili, pljačkali, silovali i haračili po dijelu međunarodno priznate države Hrvatske, članice UN-a, rušili crkve, spomenike kulture, bolnice, škole, uništavali sela i gradove, protjerali preko 600.000 Hrvata. Naši su bili sretni ako su žive glave izvukli i u najlonsku vrećicu ponešto strpali za prvu ruku. I nisu po dolasku na slobodno područje Hrvatske nasilno ulazili u njihove kuće (kao Srbi koji su pobjegli poslije 'Bljeska' i 'Oluje' u Vojvodini i Srbiji).