Vijesti

Božo Žepić: Zakaže li razum, onda ni država BiH nema šanse za opstanak!

Član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u BiH akademik Božo Žepić kazao je u intervju Hrvatskom Medijskom Servisu kako je federalizam koji se spominje u rezoluciji Europskog parlamenta naišao na oštre kritike političkog i medijskog Sarajeva zato što je Bošnjacima prihvatljiv samo koncept unitarne države jednakopravnih građana, ali ne i naroda.

Nekad Korčula, sutra Cres - starta “Praxis 2”

Komunizam je odnio toliko ljudskih žrtava da se malo tko danas uopće osvrće na ono što je ostavio za sobom u vidu svoga soc-realizma. Jer, prije svega, komunizam je ružan, estetski najniži stupanj na koji se čovjek ikada spustio i niti jedan jezik nema toliko takvih riječi kojima bi mogao opisati to “božansko” ruglo.

Srbija mora vratiti štedišama staru deviznu štednju

Ministarstvo financija Srbije pozvalo je štediše banaka koji su do 27. travnja 1992. godine imali deviznu štednju u bankama na teritoriju bivše SFRJ da u roku od godine dana prijave svoja potraživanja, objavili su beogradski elektronički mediji.

Specijalni rat protiv Hrvatske i piramida zla (II. dio)

U nekim glavama nažalost i dalje vlada sumrak demokracije generiran protuhrvatskim genom. Manifestira se enormnom mržnjom protiv svega što je hrvatsko, mržnjom bez granice, kako verbalnom tako i ideološkom. Pod lažnim okriljem demokracije sloboda govora koristi se za širenje mržnje koja bi trebala stvoriti kaos i poslužiti za ostvarenje nakaradnih ideoloških ciljeva.