Hrvatska

Na djelu je krađa hrvatskih političkih stranaka i obezvređivanje Domovinskog rata

Da bi se ustanovilo potonuće i nestajanje hrvatskih političkih stranaka, dovoljan je samo kratak pogled unatrag dvadesetak godina. Ne mora nam najprije pasti na pamet HSLS, jer razvidan je uzrok propasti i nestanka te nekad velike i po mnogočemu prve hrvatske stranke moderne Hrvatske koja je na izborina 1992. uzela 17,71% glasova za Hrvatski sabor da bi 2003. taj postotak iznosio 1,32.

Lažnu SMS prepisku za Zdravka Mamića izradio bivši policijski informatičar iz Belišča

36.- godišnji  F.V.  iz Belišća, koji je, kako se osnovano sumnja, kreirao lažnu SMS prepisku između bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i neimenovanog osječkog suca, a koju je Zdravko Mamić predstavio medijima kao dokaz da mu se na sudu u Osijeku "smješta" osuđujuća presuda u postupku za izvlačenje novca iz Dinama, uhićen je i mjesec će dana provesti u istražnom pritvoru.

Danko Končar i Ivan Jakovčić pod istragom u Finskoj

Strateški partner u restrukturiranju posrnulog pulskog Uljanika, Danko Končar, zbog izbjegavanja propisanog otkupa dionica malih dioničara u tvrtki Afarak, u vrijednosti od 400 milijuna eura, u Finskoj je do sada kažnjen s 80 milijuna eura. Osim toga mali dioničari najavljuju i kaznene prijave protiv Končara, ali i hrvatskog europarlamentarca Ivana Jakovčića zbog sumnje na izvlačenje novca iz tvrtke, javlja HRT.

Bernardića ne ruše partijski drugovi nego YUTA

Ne ruše Davora Bernardića partijski aktivisti, svi ti "hajdaši i dončići" redom i na preskok usijane boljševičke glave, "ušutkani stazići i drčni marasi", "krezubi Arsen Bauk i Slovenac Obersnel" – nije riječ o partijskim frakcijskim sukobima niti ga u tom žalosnom igrokazu doista brani partijski brončani odljevak Zlatko Komadina.