Hrvatska

Ratifikacija Isambulske konvencije najveća sigurnosna ugroza za Hrvatsku od završetka Domovinskog rata

Prvo je glasovanje o predsjednici Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa pokazalo da vladajuća većina nije baš najstabilnija. Očekivano, to je oporbi bio znak i tako je krenuo napad; stisnuli su predsjednika Vlade glede Istambulske konvencije, znajući da glede tog pitanja u HDZ-u ne postoji jedinstvo. Tako će glasiti objašnjenje “umnih” političkih analitičara.

Jure Vujić: Antropološka revolucija i istambulizacija umova

Ne prođe jedan dan bez rasprava i anketa o istanbulskoj konvenciji. Svi nešto znaju o toj temi koja zapravo nije klasična socijalna tematika, već pripada repertoaru NGO-a, kulturnjačko-elitnim građanskim preokupacijama barem po pitanju rodnog identiteta ili spolne diskriminacije.

Baukov povratak u jugonacizam

Ako nositelji aktualne vlasti u Hrvatskoj doista žele opstanak vlastitoj državnosti, onda se oni moraju jasno odrediti prema nositeljima jugoslavenskoga boljševičkog pokreta, koji je u svim svojim inačicama uvijek značio poništavanje hrvatske državnosti, što se praktično realiziralo masovnim smaknućima hrvatskoga naroda

Nije svjetonazor jedina i najveća boljka hrvatske države

Istanbulska konvencija, protivljenje plutajućem LNG-u na Krku, svastika na Poljudu, anarhično pravosuđe, korupcija, suluda razdioba sredstava, petokolonaštvo, protudržavotvornost, politička anemičnost, kompromis, dodvoravanje, poltronstvo, odnos prema Hrvatima u iseljeništvu (napose u BiH), odnos prema braniteljima, neučinkovito obrazovanje, nikakva i u pravilu protunacionalna kultura, stanje na javnoj televiziji, pristrani mediji, izvršavanje odluka vanjskih središta moći, oduststvo lustracije, blokirani, i t.d. – sve su to simptomi.