Bivši saborski zastupnik Damir Kajin zapitao se na društvenim mrežama zašto nikoga ne zanima prijenos dionica Agrolagune Poreč mjesec dana prije "sloma" Agrokora na osiguravajuća društva, te ukazao na česta putovanja nekih IDS-ovih dužnosnika u Meksiko, dok su bili Todorićevi zaposlenici.

-Kako je moguće da nikoga ne zanima prijenos dionica Agrolagune Poreč mjesec dana prije "sloma" Agrokora na osiguravajuća društva, a da u slučaju isto takvog postupanja sa Beljem država promtno reagira. Predlaže se u istražnom povjerenstvu saslušanje bivših premijera, a šta je sa bivšim-sadašnjim ministrima i županima koji su mu bili savjetnici? Niti jedna stranka u segmentima Agrokora nije bila zastupljen kao vrh IDS-a koji sada šuti. Nazdravimo sa Ginettom! - ističe Damir Kajin u objavi na facebooku.

>>

Zapitao se što su IDS-ovi dužnosnici, dok su bili Todorićevi zaposlenici, radili u Meksiku.

-Srpski biznismen i vlasnik tvrtke Karisma Hotels Adriatic osnovane 2013. u meksičkom Cancunu Ljubiša Krstajić potvrđuje da Ivan Todorić radi za njih. Koliko su puta dužnosnici IDS-a dok su bili Todorićevi zaposlenici letjeli za Meksiko? Zašto? Zašto o tome tako malo znamo, a riječ je o samom vrhu stranke? - pita se Kajin.

 

R.H.