Iako je Milanović posljednjih dana pogrdno pričao o kravama, čini nam se da bi puno manje štete bilo napravljeno na mjestu predsjednika da umjesto njega neka krava obnaša tu funkciju. Krave uopće nisu neinteligentne, društvena su bića, u prirodi formiraju velika krda kako bi se zaštitila.

Mlijeko im je hranjivo, može se prerađivati u velik broj proizvoda od maslaca, sira, jogurta i drugih fermentiranih proizvoda. Nema nikakvih razloga radi kojih bi trebalo vrijeđati krave, a za to nam osobito može poslužiti primjer američkih predsjednika koji su držali službene krave na imanju Bijele kuće.

TELAC ZOKI NA PANTOVČAKU

Prije toga, ipak moramo reći da Milanović ni u kojem poslu kojeg je kao predsjednik trebao obaviti nije ostvario rezultat barem na razini kakvu bi postigla krava. Možete li se sjetiti nečeg korisnog što je napravio? A što se tiče štete koju je napravio, krava sigurno ne bi pričala da drugima treba otimati djecu, da treba davati podršku ruskim naftašima, da je u redu pucati na aute izabranih dužnosnika ili da ne vjeruje u prijave seksualnog nasilja svojeg omiljenog ljevičarskog redatelja. Kravi ne bi palo na pamet niti da od svih političara iz susjedstva zove samo onog iz Republike Srpske, a našim domaćim političarima priča da će im uzeti i kuću i krave. Milanović ustvari jako sliči na nekog telca. Ne radi ništa korisno, prejeda se, prostači i bespotrebno kritizira.

PREDSJEDNIČKA KRAVA U BIJELOJ KUĆI

I tako telac Milanović napada Butkovića jer nikad nije čuo da je Bijela kuća, dakle službena rezidencija predsjednika SAD-a, do sredine 20. stoljeća držala službene staje i u njima razne domaće životinje, između ostaloga i predsjedničke krave. Najpoznatija iz predsjedničkog stada bila je jedna krava za vrijeme predsjednika Tafta (27. predsjednik SAD) koja je u javnosti postala toliko omiljena da više nije bila dio stada nego je dobila poseban status službene ljubimice predsjednika, i time je postala popularnija od svoje prethodnice Mooly Wooly. Zvala se Pauline Wayne a zvali su ju i Miss Wayne (na fotografiji). Njeno mlijeko prodavalo se u malim bočicama kao službeno mlijeko predsjedničke kuće kako bi kod se djece poticale zdrave navike.

Ali ta krava nije bila samo na razini kućnog ljubimca nego ju je predsjednik SAD-a čak i službeno poslao kao izaslanicu na jednu priredbu mljekara na kojoj on sam nije mogao nazočiti. Dakle vidite da krava može obavljati neke funkcije umjesto predsjednika, pa bi možda sličnu praksu trebalo uvesti i na Pantovčaku. Možda da je netko umjesto prostaka Milanovića na pojedina međunarodna događaja poslao Butkovićevu kravu Milovu, nastalo bi manje štete. Nije čudno da se Milanović toliko uplašio kravice.

Krave nisu bile jedine domaće životinje u Bijeloj kući nego je tamo bio i niz drugih životinja od svinja do ovaca. Slična praksa nastavljena je i za vrijeme predsjednika Roosevelta. Kasnije je predsjednik Wilson prednost dao ovcama kojih je bio 48 i pasle su travu oko Bijele kuće umjesto kosilica. Njihovu vunu također je prodavao kao službenu predsjedničku vunu. Možda bi i Milanović trebao krenuti za sličnim primjerom. Ali Milanović bi jedino mogao prodavati, da 'prostite, službena predsjednička gov*a. Čini se da neki SDP-ovci jako vole takav artikl i rado bi ga nabavljali.

Milanović je toliko jadan i neinformiran telac da ne zna raditi ništa drugo osim ponižavati i pljuvati po svemu oko sebe. Taj telac ima toliko samouvjeren nastup da bi netko pomislio da možda zna o čemu priča, ali kada malo provjerite njegove izjave, to je toliko isprazno da se morate zapitati znade li on uopće išta o poslu kojeg mora raditi. Nakon toliko napisa na našem portalu u kojem smo dokazali da on uopće nije informiran o tome što bi trebao raditi kao predsjednik, ovdje vidimo da nema pojma niti koja je uloga domaćih životinja u politici i kako su ih strani predsjednici koristili. Pokušava impresionirati retorikom ali kad malo bolje pogledate, on je najobičniji blefer.

MILANOVIĆEV MUFLON NA PANTOVČAKU

Telac Milanović u park šumi u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku drži muflona i jelena lopatara. Jelen lopatar mu je nekoliko puta bježao jer je valjda pametan pa je vidio s kime ima posla. Ostaje mu samo muflon pa možda Milanović s njime razgovara. Muflon je vrsta divlje ovce, uzgaja se uglavnom za lov, samotna je životinja kad odraste, potiče borbe i pokazuje homoseksualno ponašanje nad pobijeđenima. U tom smislu Milanović se baš poput muflona ponašao prema Peđi kojeg je u par minuta potjerao s funkcije predsjednika stranke a ostatak rituala ponižavanja neka ostane među njima u njihova četiri kuta sobe.

Kad pogledamo cijeli kontekst, Milanović je ustvari puno gori od telca, on je na razini neke štetočine, možda poput štakora Sauche. Pitali smo stručnjake i kažu nam da se vrtne štetočine dijeli na one koji grizu (puževi, krumpirove zlatice), koji sišu (buhač, grinje, lisne uši, moljac), i one koji buše (žižak, kupusov bijelac). Od svih nabrojanih Milanović najviše nalikuje na puža, uglavnom se skriva u sjeni, noćna je životinja, pojede pola svoje težine u jednoj noći, ljigav je, a nakon njega ostaje samo neugodan trag ljepljive sluzi. Puž uz to ima debeli vrat i ogroman podbradak kao karakteristično fizičko obilježje. Štetnika se treba riješiti da bi dobre kulture mogle uspijevati.