Skandalozno

Mladen Pavković: Što bi bilo da netko danas objavi pjesmu „mrzimo vas“?

Koliko je dosad  izrečeno i napisano bljuvotina  o pjesmama Marka Perkovića Thompsona, u prvom redu da poticaju  mržnju, agresiju, pa čak i  nasilje? Osobito su  razni „kritičari“ (ala Tomić i sl.) na takav bezvezan način ukazivali i na njegovu pjesmu „Lijepa li si“, koju su neki željeli čak i zabraniti, (sic!), iako baš ta pjesma na najljepši način govori o ljepotama Hrvatske i ljubavi prema svojoj domovini.

Erdoganova osveta: Hakan Sükür izbrisan iz turskog nogometa

Hakan Sükür u Turskoj više praktički ne postoji! Golgeter koji je za reprezentaciju Turske postigao rekordni 51 gol sada je, zajedno s negdašnjim suigračem Arifom Erdemom, izbrisan iz članstva Galatasaraya. Prethodno je Sükür, koji se nalazi u SAD-u, optužen za financiranje terorističke skupine koja je organizirala pokušaj državnog udara prošlog srpnja u Turskoj.

Mitropolit SPC-a: Djelovanje Hrvatske pravoslavne crkve problem države (Video)

Da je djelovanje autokefalne Srpske pravoslavne crkve u Republici Hrvatskoj, jednako kao i u Crnoj Gori, Makedoniji ili BiH, tek alat za širenje velikosrpske ideologije, potvđuje i priopćenje mitropolita zagrebačko-ljubljanskog Porfirija u kojem se kaže da "grupacija koja sebe naziva Hrvatskom pravoslavnom crkvom za pravoslavlje ne postoji i da je ona isključivo problem države u Hrvatskoj".