Odvjetnik Luka Mišetić je u objavi na društvenim mrežama čestitao novinarima N1 jer su, kako je kazao, razotkrili Milorada Pupovca koji, kao i Dejan Jović, NIKADA neće priznati: 'Srebrenica je genocid'

-Čestitke za N1 što ste Pupovacu postavili teška pitanja. Može me osobno napasti onoliko koliko želi, ali novinari bi trebali vidjeti kroz njegove taktike. Milorad Pupovac i Dejan Jović NIKADA neće priznati: 'Srebrenica je genocid'", napisao je Mišetić.

Porom je u drugom tvitu ukazao na dvoličnost Milorada Pupovca i Dejana Jovića.

-Većina u medijima dopušta Pupovcu i Joviću da se predstavljaju kao 'Europljani' i 'progresivci', dok istovremeno izbjegavaju moguću 'kompromitaciju' kod njihove glasačke baze priznavanjem genocida u Srebrenici. Zato, čestitke još jednom, N1. Časna ste iznimka. Razotkrili ste ga, napisao je Mišetić.

Podsjetimo, gostujući u studiju N1, predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac komentirao je i prozivku odvjetnika Luke Mišetića da negira genocid u Srebrenici.

-Gospodin Mišetić je mene za nešto prozivao. Taj gospodin ne zavređuje da se osvrćem na njegove objede jer on je jedan običan ratni profiter koji nesreću Bošnjaka, Hrvata i Srba iz svoje američke debelje fotelje naplaćuje debelim i golemim sumama novca, uključujući i novce ove države. Zadnji je koji meni i Joviću može spočitavati da negiramo bilo kakvu vrstu zločina i bilo čije stradanje. Prema tome, molim Vas, nemojte me pitati o tome jer to je za mene uvredljivo, kazao je Pupovac.

Osvrnuo se i na polemiku Dejana Jovića na društvenim mrežama, kada je Jović blokirao Jadranku Kosor jer je poručila da Pupovac Oluju naziva "etničkim čišćenjem". Istodobno je Luka Mišetić, odvjetnik Ante Gotovine i drugih haških optuženika prozvao Milorada Pupovca da, uz to što Oluju naziva "etničkim čišćenjem" negira genocid u Srebrenici.

 

R. Horvat