Otkako se Zoran Milanović zvani Zoki, bivši jadni hrvatski premjer javio da se želi natjecati za „radno mjesto“ predsjednika Republike, pune su ga novine, ali i mali ekrani. Čovjek još nije iznio ni svoj program, a već svi sve znaju, poglavito agencije koje obavljaju i objavljuju ankete o popularnosti.

Ta mjesečna „najnovija istraživanja“ ili „najnovije ankete“ nisu ništa drugo nego najobičnije smeće, koje objavljuju čas lijevi, čas desni. Malo HDZ, malo SDP. Igraju se kao mala djeca.

Zahvaljujući lažnim anketama neki se i prevare, dobe krivu sliku.

Mnogi ne znaju da u „tom grmu leži zec“.

Obično je sada na prvom mjestu HDZ, jer su oni na vlasti. Kad je bio SDP ankete su se okretale na njihovu stranu i prema njihovim kandidatima. Škoro se još nije izjasnio za predsjednika, a već o njemu rastežu kao o tedeschijevim žvakaćim gumama!

O Milanoviću se pišu romani, nema ga gdje ga nema.

Nitko dosad nije dobio toliku jeftinu, bezveznu i žalosnu propagandu kao ovaj najlošiji premijer i politikant u hrvatskoj državi.

Anketari (za novce svojih naručitelja) sami biraju i izmišljaju kandidate, kao – to narod traži!

Malo sutra!

Molimo „anketare“ da nas prestanu maltretirati raznim lažiranim političkim anketama. Također je već smiješno da te „ankete“ u tv i radio emisijama, kao nešto strašno važno, komentiraju razni šprajci, bage i ostali (još važniji), koji itekako znaju da lažu, prije svega, sami sebi!

 

Mladen Pavković