Ima onih koji vjeruju da su Francuzi svjetski prvaci. To su štreberi! Ima onih koji vjeruju da je Vladimir Putin svjetski prvak. To su KGB-ovci! Ima onih koji znaju da je predsjednica Grabar Kitarović jednostavno pomela konkureciju: od udbaša, poput Mesića i Josipovića, preko rezervnih oficira od Miljenka Jergovića i Ante Tomića, do Feralove septičke jame (što uključuje četnički riječki “Novi list” i tek nijansu manje četničke zagrebačke “Novosti”.

U čemu je problem?! Naime, Kolinda je jednostavno zgazila sve naše domaće “soroševce, liberale, brijunaše, udbaše i orjunaše” - i druge klaunove! - koji tako lijepo muzu hrvatski novac iz hrvatskih džepova, zahvaljujući Vesni Pusić i njenom braci, te nevladinim sramotnim udrugama za promociju "pedera, lezbijki i drugih progresivnih tekovina 21. stoljeća”!

U čemu je kvaka 22? Vrlo jednostavno - Kolinda je pokazala kako se voli Domovina, dok su svi ovi - i niz druge nespomenutih komunista-fašista i drugih ulizica! - tek mrzitelji zemlje koju ucijenjuju bizarnim i slabašnim - u pravilu, nepismenim tekstovima u “Jutarnjem”, “Večernjem” ili “Novom listu”, te "RTL-u" ili "Indexu"!

Način kako je Kolinda nametnula crveno-bijele kockice (kvadratiće) cijelom svijetu, unatoč prolomu oblaka na kraju prvenstva (Putin je zaboravi raketirati oblake, a Amerikanci su isključi HARP!), način kako je prenosila poruku “Velike majke” svim bezličnim europskim birokratima i sivim figurama svjetske scene, totalo je raspametila sve one koji još uvijek vjeruju da je jedini “karizmatik” jugoslavenski likvidator Walther, zvan Tito, zvan Bravar, zvan “dajte mi trideset rezidencija i ne treba mi plaća”, zvan Cinkaroš, zvan “Diktator svih diktatora”.

U Paklu postoji deveti krug za sve one iz moskovskog hotela “LUX”, hotela bez vrata gdje su se, u prvom redu, cinkali članovi obitelji, supružnici i tome slično. Kad se drug Tito tu istaknuo, poslan je u Španjolsku da likvidira neke komuniste, nakon što je ocinkao 800 jugoslavenskih komunist u Moskvi! Poslije te septičke komunističke jame, uz pomoć šefice Kominterne za Jugoslaviju, očaravajuće Irine Aleksander, Krležine ljubavnice, koja je iz Zagreba vodila komunistički balkanski cirkus, došao je na čelo partije koja je prije drugog svjetskog rata intenzivno surađivala s ustašama na rušenju četničke dinastije Karađorđevića! A malo su surađivali i s njemačkim nacistima od 1. rujna 1939. do 22. lipnja 1941. godine. Prekrasna je prvomajska parada 1941. u Moskvi sa svim onim nacističkim generalima na svečanoj pozornici s našim dragim komunistima iz bljezgarija naših hrvatskih nepismenih “orjunaša, udbaša, rezervnih oficira” i tome sličnih moralnih nakaza.

Kolinda je od Milanovića, Josipovića i Mesića napravila obične budale, odnosno dosadnjakoviće za koje nikog nije briga. I to je dovelo do mahnite mržnje svih potrčakala lijevo(?)-liberalnih medija.

Soroš je klaun koji u propast vuče čitav niz medijskih ulizica i pripuza, potapajući Europu izbjeglicama. A Kolinda je ravnopravna s Trumpom, Macronom i Putinom!

Ljubav prema Domovini, strast prema životu i grobnički stav koji nije baziran na Linićevom lopovluku (vidi Riječka banka i predstečajne nagodbe!) Kolindi je donio titulu svjetske prvakinje u Moskvi (daleko od hotela LUX!

Kolinda Grabar Kitarović je apsolutna pobjednica Svjetskog prvenstva u nogometu, potom slijedi Hrvatska - koja je našla dušu koju su joj pokušali ukrasti udbaši “svih naši naroda i narodnosti”, potom ide Putin, koji se pokazao kreativnijim od Staljina i Lenjina u zavođenju reda u svojoj zemlji ali je u samom finalu zasjenjen od Kolinde, potom ide Francuska (navodno svjetski prvak!), da bi potom sve uzeli Hrvati koji su svijetu podarili - neviđenu Strast.

U jami poraženih su Josipović, Milanović i Mesić - a svijet se okrenuo dobrom dizajnu! Crveno-bijeli hrvatski dres, izvučen iz grba, je odličan, no crno-plavi je nijasnu mračniji i bolji! Za trijumf nad potpunim bijedom hrvatskog komunističkog medijskog prostora!

 

F.Perić