Uvidom u emisiju "Veto" pogledajte stavove Zorana Pusića iznesene u toj emisiji, snimljenoj  prije presude generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, kao i stavove kojima se Pusiću suprotstavio general Marko Lukić.

Prema Pusićevim tvrdnjama iznesenih u ovoj emisiji, koje su u potpunosti podudarne tezama zadanim od strane KOS-a, takozvani udruženi zločinački pothvat je nedvojbeno postojao a generali Gotovina i Markač mogli su se braniti jedino dokazivanjem kako nisu bili dio tog plana.

>>Skandalozno: Brat dopredsjednice hrvatske Vlade žali za oslobađajućom presudom

>>Propali plan: Zoran Pusić i Savo Štrbac trebali biti gosti HTV-a u slučaju osuđujuće presude

Pusić je gostujući u emisiji optužio Republiku Hrvatsku da je izvršila agresiju na Bosnu i Hercegovinu.

>>Ante Nobilo i dalje očekuje ravnotežu krivnje: Haški sud će presuditi Republici Hrvatskoj kao agresoru u BiH

-Agresija se dogodila i u Bosni i Hercegovini, prije svega od strane Srbije, ali i od strane Hrvatske - dodao je Pusić što je razljutilo generala Lukića koji je vodio vrlo žustru raspravu sa svojim sugovornikom tijekom cijele emisije.

>>Teršelička i Pusić obmanjuju javnost: Za zločine nakon Oluje osuđeno 2380 osoba

Šokantni protuhrvatski stavovi, izjave i potezi Zorana Pusića nastavljeni su i nakon oslobađajuće presude hrvatskim generalima, kada je dokazana povijesna činjenice da je Domovinski rat bio oslobodilački i pravedan a ne nikakav udruženi zločinački poduhvat, kakvim su ga Zoran Pusić, Savo Štrbac i njihovi istomišljenici pokušavali proglasiti.


R.H.

 


{linkr:related;keywords:zoran+pusi%C3%84%C2%87;limit:20;title:vezani+sadr%C3%85%C2%BEaj}