Banda četnička, velikosrpska, orjunaška, petokolonaška, jugoslavenska, kojoj je svaka hrvatska zastava ustaška, svaki hrvatski grb je ustaški, crkva na Trgu svetog Marka je ustaška, cijela Crkva je ustaška, crkveni kler je klerofašistički i sve što mirše i diše hrvatski je ustaško, udara po Hrvatskoj sve jače i jače!

Ti isti branitelji terorista, ubojica, silovatelja, ratnih zločinaca i njihovih sljedbenika, koji su imali prigodu čitati sve haške presude, one presuđujuće četničkim zločincima i one oslobađajuće hrvatskim generalima, danas, kada im prijeti odlazak u zaborav, krivotvore hrvatsku povijest izmišljajući ustaše i ustaške simbole gdje ih nema i gdje ih nije nikada bilo.

Notorni Ivica Đikić iz četničkog lista Milorada Pupavca, sam priznaje sve opužbe koje ovdje iznosim, sam priznaje da je lažov, sam priznaje da se na kapi koja stoji na glavi ministra Hasanbegovića ne vidi slovo U, ali je on siguran da je to ustaška kapa, on je siguran da je Hasanbegović ustaša.

Sve što je porazilo zločinačku politiku Slobodana Miloševića i politiku hrvatskih veleizdajnika za njih je ustaško i to treba razumjeti. Treba razumjeti tu količinu mržnje prema svemu hrvatskom, ali teško je razumjeti do kada ćemo mi to podnositi u ovoj našoj lijepoj Domovini koju iz dana u dan sve više i više blate apologete jedne zločinačke politike.

Da se kojim slučajem ministar Hasanbegović 1991. godine našao u Vukovaru kad su ga „oslobodile“ bradonje uz pjesmu „Slobo,Slobo, donesi salate, bit će mesa klat ćemo Hrvate“ ,bio bi "pošprican" po kratkom postupku, da se slučajno našao pred hordama zločinca Ratka Mladića u Srebrenici bio bi dekapitiran u ISILOVOM stilu bez obzira bio on civil ili vojnik. Bio bi ubijen samo zato što nije Srbin!

Sve što nije srpsko, sve što nije Jugoslavensko treba uništiti odmah po kratkom postupku, a ako se ne može fizički likvidirati onda se može medijski „linčovat“ - geslo je ove družine koja nas svakodnevno terorizira.

Zamislite koja poslastica za notorne četnike: Hrvat i k tome još muslimanske vjeroispovijesti? Ma od te kombinacije za četnike i Jugoslavene nema većeg zla na svijetu. A ako je uz to čovjek još i ministar kulture te „ustaške“ države, onda je to specijalitet nad specijalitetima kojemu ne može odoljeti ni notorni Pupovčev dr. Mengele.

Pred našim očima odvija se kulturocid, odvija se ubojstvo nevinog čovjeka, odvija se inkvizicijsko mučenje koje mi, narod hrvatski obilato financiramo s našim vlastitim novcem.

U ovom neviđenom masakru jednog čovjeka vide se svi elementi veleizdaje, svi planovi o velikoj Srbiji, svi planovi povratka u neku "bajkovitu" Jugoslaviju, vidi se da su sve dijagnoze i svi napisi koji raskrinkavaju takvu politiku živa istina. Vidi se i po tome što poražena veleizdajnička politika obilato pomaže agresorima u ovoj neviđenoj zločinačkoj akciji.

Oni ne napadaju samo Hasanbegovića, oni ponovo na optuženičku klupu stavljaju Franju Tuđmana, vrhovnog zapovjednika Hrvatke vojske, vrhovnog zapovjednika svih oružanih snaga Republike Hrvatske. Oni jednu cijelu populaciju, cijelu državu preko simbola, preko ministra Hasanbegovića stavljaju u fašistički kontekst samo zato, jer žele propast i nestanak hrvatske države. I točno znaju šta rade, znaju da im je ovo zadnja šansa, jer ako ova vlast profunkcionira onako kako to nalažu uzanse uljuđenih europskih zemalja za njih je došao kraj.

Gaze cijeli domoljubni korpus Hrvatske, gaze sve peticije podrške Zlatku Hasanbegoviću, gaze podpise vrsnih povjesničara, intelektualaca, znanstvenika, akademskih građana i običnih građana, gaze sve koji štite hrvatske nacionalne interese.

Koja drskost! Ni jedan jedini medij da stane u obranu dostojanstva osobe, njegovog časnog života, njegove obitelji. Tom hajkom ciljano, veleizdajnički ponovo štete nacionalnim interesima cijele države kao što su ciljano i planski kroz Lex Perković naštetili braneći notorne ubojice i zločince koji čekaju sudsku presudu u Munchenu.

Oni ne ruše ovu vlast, jer Hrvatska vlast može imati ministra kulture i bez Hasanbegovića, oni ruše cijelu državu koja želi biti poštena, prosperitetna, koja želi financirati projekte od nacionalnog interesa, koja želi imati demokratičnije i slobodnije medije, koja želi imati javnu TV onakvu kakvu ta javnost koja to financira i zaslužuje.

Neprijatelji i veleizdajnici su nam se zavukli u srce države i spremaju se zadati odlučni udarac, a politika se svađa tko će u kojoj fotelji sjediti.

Do kada narode moj? Do kada Predsjednice, Oreškoviću, Karamarko, Petrov? Do kada ćemo trpjeti ova beskrupulozna poniženja? Uzmite stvari u svoje ruke i pod hitno rješavajte ovu stvar po zakonu koji Vam nalaže reagirati kad su u pitanju ugroze nacionalnih interesa, reagirati protiv namjernog rušenja međunarodnog ugleda Hrvatske!

Svi četvero, zajedno, pod hitno sagledajte elemente na koje je još u lipnju 2015. upozorila SOA, donesite zaključke, sazovite konferenciju za tisak i stanite u obranu svog ministra, našeg ministra.

Objasnite hrvatskom narodu da je ovdje riječ o novom pokušaju izvanjske agresije na pravni poredak Republike Hrvatske!

 

Kazimir Mikašek-Kazo